Παναρκαδικό. Σε διαθεσιμότητα έξη οδηγοί ασθενοφόρων

asthenoforoΣτη λίστα της διαθεσιμότητας μπήκαν από 8/4/14  έξη οδηγοί του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, με τον κλάδο των οδηγών σε όλα τα νοσηλευτικά Ιδρύματα να οδηγείται σε «ξαφνικό θάνατο», καθώς καταργείται η ειδικότητά τους.

Όλοι οι οδηγοί θα αξιολογηθούν και θα τοποθετηθούν στο ΕΚΑΒ, από τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ

Για τους οδηγούς, προβλέπεται η άμεση ένταξή τους στην κινητικότητα, καθώς η κεντρική απόφαση του υπουργείου Υγείας είναι να ενισχυθεί ο ρόλος του ΕΚΑΒ και να μεταφερθούν εκεί όσοι οδηγοί από τη διαθεσιμότητα κριθεί ότι είναι απαραίτητοι για να λειτουργήσει πιο αποδοτικά η νευραλγική αυτή υπηρεσία της υγείας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας εκφράζει την αντίθεση του, στις διαθεσιμότητες και κινητικότητες, που είναι τροϊκανικές επινοήσεις, που σκοπό έχουν να υποβαθμίσουν ακόμα περισσότερο το κράτος προνοίας και την παράδοση του σε μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα με ενοικιαζόμενους δουλοεργάτες.

Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στους οδηγούς του νοσοκομείου μας και ευχόμαστε οι Αγιες μέρες που έρχονται να οδηγήσουν μαζί με την Ανάσταση του Κυρίου , στην Ανάσταση και του Ελληνικού Λαού.

Παπασταματάκης Γεώργιος

Χειρουργός

Έγγραφο                κλικ εδω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.