Γ. Ελευθερίου σχετικά με τις νέες συμβάσεις στον ΕΟΠΥΥ

Γ. ΕλευθεριοιυΚάποιοι δεινόσαυροι του συνδικαλισμού βγάζουν προσωπικές ερμηνείες και εκτιμήσεις για τις νέες συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ και μάλιστα την στιγμή που είναι σε όλους γνωστός ο πόλεμο και η λάσπη που έριξαν στους συμβεβλημένους προσπαθώντας να τους στείλουν στο πειθαρχικό επειδή κάνανε νόμιμη σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

ΚΑΝΕΝΑ επίσημο ΔΤ δεν βγήκε από το ΥΥ για την συνάντηση που περιγράφει κάποιος παλαιοσυνδικαλιστής, παρόλα αυτά ακόμη και αυτή την στιγμή οι συγκεκριμένος παράγοντας μάχεται τους συμβεβλημένους με απαράδεκτο τρόπο και προσπαθεί να εξασφαλίσει για μερίδα δικών τους ιατρών προνομιακές συμβάσεις !

Άλλη μία φορά οι συγκεκριμένοι παράγοντες κάνουν σαφές πώς αντιλαμβάνονται την ισότητα μεταξύ των ιατρών, για άλλη μία φορά φαίνεται πόσο επιτακτική είναι η καταδίκη τους στις επόμενες εκλογές των συλλόγων, για άλλη μία φορά φαίνεται πόσο αναγκαία είναι η συμμετοχή και η ενεργοποίηση ΟΛΩΝ μας προκειμένου να έχουμε ισχυρή εκπροσώπηση και να απαλλαγούμε οριστικά από αυτούς που μας έφτασαν έως εδώ.

Εμείς τους λέμε ότι καμία συζήτηση από μέρους τους ΔΕΝ αναγνωρίζουμε απουσία της Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ, δεν θα αφήσουμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα ! Επιμένουμε στην δυνατότητα ένταξης ΟΛΩΝ των ιατρών στον ΕΟΠΥΥ με ισότητα και ισονομία, διεκδικούμε ΙΔΙΕΣ συμβάσεις για ΟΛΟΥΣ!

Αναμένουμε εντός των επόμενων ημερών την σύσταση της επιτροπής διαπραγμάτευσης, παρουσία της ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ, έτσι όπως δεσμεύτηκε επίσημα ο Υπουργός στην πρόσφατη συνάντηση που είχαμε, σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστούμε να πάρουμε αποφάσεις και ΕΝΩΜΕΝΟΙ να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα …

Γ. Ελευθερίου

Πρόεδρος Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ

One thought to “Γ. Ελευθερίου σχετικά με τις νέες συμβάσεις στον ΕΟΠΥΥ”

  1. Οι παλαιού τύπου συνδικαλιστές-κατά τον κ.ΕΛΕΥΘΕΡΊΟΥ-μαζί με τους νέου!!! τύπου συνδικαλιστές του κ.Ελευθερίου μάχονται γιά το ποιός θα έχει το πανω χέρι στην κουτάλα!
    Το πρωταρχικό τους μέλημα είναι ποιός θα φανεί πιό δουλικός στις απαιτήσεις των ανίκανων κυβερνώντων στον χώρο της υγείας!
    Και οι μεν και οι δε εξυπηρετούν το άθλιο πολιτικό κατεστημένο που εδώ και δεκαετίες έχει διαλύσει την χώρα μας.
    Οι μεν ιατρικοί σύλλογοι κάνουν δήθεν γιά τα συμφέροντα των ιατρών μελών τους αντιπολίτευση προς τους κυβερνώντες(η πλειοψηφία των συλλόγων ελέγχεται από την ΝΔ,οπότε φανταστείται τι σόι αντιπολίτευση γιά τα μάτια του κόσμου κάνουν),η δε ΕΝΙ-ΕΟΠΠΥ είναι απροκάλυπτα ο Δούρειος Ιππος της κυβέρνησης στην διάλυση όποιων δομών συστήματος υγείας υπήρχαν.
    Η δήθεν διαμάχη εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα αυτών που διαλύουν την χώρα και αναγκάζουν ασφαλισμένους να πληρώνουν φάρμακα και γιατρούς από την τσέπη τους.
    Είπαμε μέχρι 9 επιτρέπονται να αρρωστήσουν την ημέρα .Στόν 10ο ασθενή πρέπει να πέσει ψιλικό!! στον αντίστοιχο ΕΟΠΠΥίτη γιά να εξεταστεί ο ασθενής!!
    Ευρωπαικό σύστημα υγείας υψηλών προδιαγραφών!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *