Ελληνικό Κολλέγιο Καρδιολογίας. «Αντιμετώπιση δύσκολων κλινικών περιπτώσεων»14-16 φεβρουαρίου. Δημητσάνα

Hellenic College of Cardiology_29Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χHellenic College of Cardiology39_29αρά σας προσκαλώ στην επιστημονική εκδήλωση του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας με θέμα: «Αντιμετώπιση δύσκολων κλινικών περιπτώσεων», η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί 14 – 16 Φεβρουάριου 2014, στην ιστορική Δημητσάνα, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας.

Η επιστημονική αυτή εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος του Κολλεγίου Καρδιολογίας για το έτος 2014, σε συνεργασία με τις νεοσύστατες Επιστημονικές Ενώσεις του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας. Το πρόγραμμα φέτος θα είναι καινοτόμο, με διαδραστική παρουσίαση περιστατικών, εκτενή συζήτηση με όλους τους συμμετέχοντες και ψηφοφορία σε σημαντικά ερωτήματα κατά τη διάρκεια παρουσίασης περιστατικών, θα υπάρχει επίσης και μία βραχεία διάλεξη που θα παρουσιάζει τις σημαντικότερες εξελίξεις στον τομέα που αναφέρονται τα περιστατικά, τα οποία αναλύθηκαν.

Η σύσταση των Επιστημονικών Ενώσεων και η διαδραστική παρουσίαση περιστατικών σκοπό έχουν τη δημιουργία επιστημονικών προγραμμάτων που θα μεταδίδουν τη γνώση με μέσα σύγχρονα, πιο άμεσα και ουσιαστικά. Η συνάντησή μας στη Δημητσάνα αποτελεί την 1η Περιφερειακή Εκδήλωση του Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας που θα πραγματοποιηθεί, με αυτό το νέο πνεύμα και πιστεύουμε ότι, με αυτόν τον τρόπο, θα δοθούν απαντήσεις σε κρίσιμα κλινικά ερωτήματα.

Με αυτές τις σκέψεις σας προσκαλώ στη γραφική και ιστορική Δημητσάνα, την «μπαρουταποθήκη» του Ελληνικού Αγώνα του 1821, πατρίδα του Παλαιών Πατρών Γερμανού και του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε’. Σας περιμένουμε όλους να χαρούμε μία δημιουργική επιστημονική διημερίδα, μέσα σε ένα πανέμορφο χειμωνιάτικο ορεινό τοπίο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ιωάννης Λεκάκης

Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών Πρόεδρος Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας

Hellenic College of Cardiology_29.01_   πΡΌΓΡΑΜΜΑ                          ΚΛΙΚ ΕΔΩ        

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *