Ιατρικός Σύλλογος Έβρου. Ληξιπρόθεσμες οφειλές των ενταχθέντων στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ταμείων

εβροςΚύριε Υπουργέ,

Στη συνέλευση στον Π.Ι.Σ. με τους Προέδρους των Ιατρικών Συλλόγων της Χώρας, την 06/07/2013, στην οποία παρευρεθήκατε, δεσμευθήκατε ότι την Τετάρτη 10/07/2013, θα είχατε συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών και ακολούθως θα μας δίνατε χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των από 3ετίας και πλέον οφειλών, των ενταχθέντων στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ταμείων, στους γιατρούς.

Σας είχαμε τονίσει από το βήμα της συνέλευσης, ότι οι γιατροί είναι σε απόγνωση και στα όρια της επαγγελματικής τους επιβίωσης και ζητήσαμε να μας δώσετε σαφή ημερομηνία εξόφλησης των οφειλών, την οποία, αυτή τη φορά, το Υπουργείο να τηρήσει.

Κύριε Υπουργέ,

Έχουν παρέλθει 15 ημέρες από την ημερομηνία που μας είπατε ότι θα μας ανακοινώσετε το παραπάνω χρονοδιάγραμμα, αλλά ακόμη περιμένουμε!

Εκφράζοντας την αγωνία και απόγνωση χιλιάδων συναδέλφων ζητούμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των οφειλών.

Η τήρηση των δεσμεύσεων αποτελεί βασική προϋπόθεση αποκατάσταση κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ των πολιτών και της εξουσίας. Όπως γνωρίζεται κύριε Υπουργέ τα τελευταία χρόνια έχει τραυματιστεί σοβαρά η ανωτέρω σχέση από πρακτικές περιφρόνησης της αξιοπρέπειας και της εργασίας από την πλευρά της εξουσίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *