Δήλωση του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, για τη δωρεά μηχανημάτων στο Νοσοκομείο παίδων «Παν. Και Αγλ. Κυριακού».

25-7-2013, Δωρεά στο Παίδων (1)Ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, παρέστη σήμερα στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» για την δωρεά μηχανημάτων από τον ανθρωπιστικό Οργανισμό «Lifeline Hellas». Παρούσα ήταν και η ιδρύτρια του Οργανισμού, πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας.

 

Επ’ ευκαιρία ο Υπουργός Υγείας επισκέφθηκε μονάδες και κλινικές του νοσοκομείου, συνομιλώντας τόσο με τη διοίκηση όσο και με εργαζομένους.

 

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι:

 

«Είναι πολύ σημαντικό σε εποχές κρίσης να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε σε ένα υπέροχο νοσοκομείο που ξεκίνησε από μια μεγάλη δωρεά. Σήμερα η συγκεκριμένη δωρεά, όπως και άλλες, έχουν συμβάλλει στο να έχουμε ένα νοσοκομείο το οποίο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα του εξωτερικού.

 

Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στα παιδιά μας και εμείς ως Υπουργείο Υγείας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για το ενισχύσουμε, καθώς πιστεύουμε πάρα πολύ σε αυτό το νοσοκομείο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό για τις υπηρεσίες τους.

 

Η δωρεά είναι σημαντική. Δόθηκαν μηχανήματα απολύτως απαραίτητα για τα παιδιά μας και μόνο ευγνωμοσύνη μπορούμε να εκφράσουμε για αυτό».

2 thoughts to “Δήλωση του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, για τη δωρεά μηχανημάτων στο Νοσοκομείο παίδων «Παν. Και Αγλ. Κυριακού».”

  1. Οπου φωτογράφηση και κάμερα ΜΜΕ πρώτος ο Αδωνις κατά το λαικότερον “όπου γάμος και η Βασίλω πρώτη”!!!
    Γι αυτό δεν προλαβαίνει να ξεπληρώσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους γιατρούς!!
    Δεν του μένει χρόνος αφού κάνει ..εφόδους σε νοσοκομεία(συνήθως βράδυ γιά να μην απασχολεί και τα ΜΑΤ),συναντά ΑΜΕΑ έξω από το Υπουργείο …πάντα μπροστά σε κάμερες των μπετατζιδοκάναλων της συμμορίας των ΜΜΕ που τον στηρίζουν,βγάζει ανακοινώσεις στο twitter του γιά το έργο το οποίο επιτελεί κ.α.
    Που χρόνος τώρα να αποπληρώσει γιατρούς που έχουν φθάσει στα όριά τους!
    Ενας νέος κλωνοποιημένος Πατούλης στο Υπουργείο Υγείας.
    Να τον χαιρόμαστε και να βλέπουν την κατάντια μας αυτοί που τον φηφίσανε!!

  2. Αχ ,βρε Κωστη …

    Δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι ,αυτοι που τον ψηφισαν και ολοι οι υπολοιποι που τους ανεχονται ,τετοια θελουν να βλεπουν …
    Ο καθε λαος εχει την ηγεσια που του αξιζει !

    Περαστικα μας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *