Οι απόντες… Κυβέρνηση, Βενιζέλος και Κουβέλης τώρα … στηρίζουν!

τρείς τροικαςΣε μία επίδειξη πολιτικού αμοραλισμού η κυβέρνηση διά του κυβερνητικού εκπροσώπου Σ.Κεδίκογλου και οι Ε.Βενιζέλος και Φ.Κουβέλης μετά από 86 ώρες σιωπής ή και στήριξης της απόφασης του Eurogroup που κατέστρεφε την Κύπρο (και αφού η κυπριακή Βουλή είχε πει αυτό που οι ίδιοι δεν τόλμησαν, ένα περήφανο “ΟΧΙ” στην τρόικα) τώρα “στηρίζουν” την απόφαση της Κύπρου:

“H Ευρώπη οφείλει να αναθεωρήσει την απόφασή της για την Κύπρο” δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης βγαίνοντας από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ενώ απαντώντας σε ερωτήσεις είπε ότι επιμένει στις θέσεις του για την διοικητική μεταρρύθμιση και για την κατάργηση του “χαρατσιού.

Για “ιστορικό σφάλμα της Ευρωζώνης αναφορικά με την Κύπρο” έκανε λόγο για ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελός Βενιζέλος και πρόσθεσε ότι “οφείλει να την διορθώσει για να σταθεροποιηθεί η Κύπρος και να αποφευχθούν οι παρενέργειες”.

Πριν δύο ημέρες είχε δηλώσει “Ευτυχώς η απόφαση δεν αφορά τους καταθέτες στις εν Ελλάδι κυπριακές τράπεζες”. Tέτοια … φοβερή στήριξη στην Κύπρο!

Σε ανάλογη δήλωση “στήριξης” προχώρησε και ο Σ.Κεδίκογλου…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 thoughts to “Οι απόντες… Κυβέρνηση, Βενιζέλος και Κουβέλης τώρα … στηρίζουν!”

  1. ΄΄Η Ευρώπη οφείλει να αναθεωρήσει την απόφασή της για την Κύπρο΄΄
    Τάδε έφη ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ αλλά δεν λέει με το ίδιο σθένος το ίδιο για την χώρα του που η Ευρώπη την έκαψε σαν τσιγαρόχαρτο…και την αποτελειώνει τώρα…
    Οποία υποκρισία !!! Τόση οσφυοκαμψία πια ούτε επί κατοχικών εποχών δεν θυμούνται οι προγενέστεροι.
    Όσο η Κύπρος πέρναγε τον τριήμερο Γολγοθά της αγωνίας, το έπαιξαν όλοι μουγκοθόδωροι και μόλις είδαν τον τρόπο και το ΣΘΕΝΟΣ με το οποίο μπορούν και αντιστέκονται οι Βουλευτές της στους επιδρομείς και καταστροφείς του λαού της….το γύρισαν το παραμύθι στην στήριξη και στις δηλώσεις και τα διαγγέλματα.
    Ας πάρουν μαθήματα ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ κι ας αφήσουν τις παρλάτες και τα δήθεν συμπονετικά και υποστηρικτικά λόγια. Γίνονται φαιδροί τουλάχιστον

  2. Ειχαν μεινει αποσβολωμενοι στην προοπτικη ενος οχι απο την Κυπρο !

    Γιατι θα τους εξεθετε το γεγονος οτι ΕΙΝΑΙ δυνατον να εκφερεις και γνωμη στην Ε.Ε και να μην εισαι μονιμως ο καρπαζοεισπρακτωρας !
    Καθονταν ,λοιπον ,με τον αντιχειρα στο στομα και παρακολουθουσαν τις εξελιξεις .

    Μετα την ανακοινωση του αποτελεσματος ,δεν μπορω να ειμαι σιγουρος που κατεληξε εκεινο το δαχτυλο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *