Η υπό τον Ανδρέα Λυκουρέντζο πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας αποδεικνύεται άξια διάδοχος του Ανδρέα Λοβέρδου

Η υπό τον Ανδρέα Λυκουρέντζο πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας αποδεικνύεται άξια διάδοχος του Ανδρέα Λοβέρδου. Κάθε μέρα μηχανεύεται κάτι καινούργιο, όλα όμως έχουν ως ρήμα εκκίνησης τη λέξη «περικοπή».

Πρόσφατο κατόρθωμα η περικοπή 600 εκατ. ευρώ από τις δαπάνες υγείας, καθώς και το έγγραφο που παραθέτουμε (κλικ εδώ) και αφορά στην περικοπή προγραμμάτων εφημέρευσης ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στα μειωμένα κατά 25-30% κονδύλια που διατίθενται με καθυστέρηση μηνών στα Νοσοκομεία.

Ήδη η κατάσταση στο Νοσοκομείο Σερρών, το Νοσοκομείο Κομοτηνής και σε πολλά ακόμη νοσηλευτικά ιδρύματα έχει χτυπήσει κόκκινο. Παραιτήσεις, επιστρατεύσεις, συγκρούσεις μπαίνουν στην ημερήσια διάταξη Αυγουστιάτικα, ενώ ο Σεπτέμβριος προβλέπεται εκρηκτικός.

Αν νομίζει ο αυτοαποκαλούμενος ως πρίγκιπας(!!) κ. Λυκουρέντζος  ότι θα σκιαχτούν οι γιατροί από τέτοια έγγραφα και αγριάδες είναι βαθειά νυχτωμένος.

Πολύ βαθειά..

http://ygeianet.gr/

2 thoughts to “Η υπό τον Ανδρέα Λυκουρέντζο πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας αποδεικνύεται άξια διάδοχος του Ανδρέα Λοβέρδου”

  1. Αρχισε η επαναδιαπραγμάτευση Σαμαρά-Βενιζέλου και …Πασοκοφώτη Κουβέλη !!! Να φροντίσετε να τους ξαναψηφίσετε στις επόμενες εκλογές γιά να μην …………..γυρίσουμε στην δραχμή!!!!! Είναι άλλο να πεθαίνεις στο Ευρώ,πιό χλιδάτο!

  2. Κωστη ,

    Ξερεις τι λενε οι Ιταλοι οταν τους ρωτανε γιατι σε γειτονικες χωρες δεν υπαρχει μαφια ;
    “Μα πως δεν υπαρχει !;! Παρτε παραδειγμα την Ελλαδα .Εκει υπαρχουν οι πολιτικοι .Το ιδιο ειναι”.
    Οπως καταλαβαινεις ,δεν μπορουμε να ξεφυγουμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *