Γ.Ελευθερίου.Κανείς δεν δικαιούται να κεφαλαιοποιεί πολιτικά πάνω στην εκχώρηση του αυτονόητου και στην αγωνία για επαγγελματική επιβίωση των συναδέλφων !!!

Επειδή αρχίσαν να έρχονται τα πανηγυρικού χαρακτήρα sms και δελτία τύπου έχω να επισημάνω ότι: Η εκχώρηση της ελεύθερης συνταγογράφησης αποτελεί την δικαίωση ενός αιτήματος και οφείλεται, αν υλοποιηθεί, στο σύνολο του ιατρικού κινήματος, από τον απλό ιατρό, τους ιατρικούς συλλόγους, ακόμα και των ΠΙΣ. Κανείς δεν δικαιούται να κεφαλαιοποιεί πολιτικά πάνω στην εκχώρηση του αυτονόητου και στην αγωνία για επαγγελματική επιβίωση των συναδέλφων !!! Το ερώτημα βέβαια είναι τι θα προτείνουν τώρα οι σύλλογοι να κάνουμε σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ για 10 ευρώ και με πλαφόν στις ιατρικές επισκέψεις ή όχι ?”

 

Φίλε Γιάννη Μπασκόζο, αν είναι έτσι τα πράγματα, δηλαδή μειώνουν στο μισό την ιατρική επίσκεψη, δίνουν καθαρά 6,5 ευρώ και γι’ αυτό πανηγυρίζουμε, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Πράγματι τίθεται ένα ερώτημα, αποδέχθηκαν χωρίς αντίδραση την οικονομική προσφορά του κ. Λοβέρδου ? Αυτή είναι η διαπραγμάτευση που είχαν στο μυαλό τους κάποιο από την πρώτη στιγμή ? Επιφυλάσομαι και εγώ να επανέλθω πιο συγκεκριμένα αφού ενημερωθώ αύριο στο ΔΣ του ΙΣΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *