Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (16/12/11)

Δημοκρατία

“Πού πας ρε Παπαδήμο” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας σήμερα,  που αναφέρεται σε “κατάρρευση” της κυβέρνησης στις δημοσκοπήσεις. “Το 60% ζητά εκλογές άμεσα”, αναφέρει.

Τα Νέα

“Η εφεδρεία απέτυχε, έρχονται απολύσεις” ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται στις προαναγγελίες του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Μ. Ρέππα για αξιολόγηση όλων των δημοσίων υπαλλήλων.

Έθνος

“Εφεδρικά μαχαιρώματα στο υπουργικό” είναι σήμερα ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας. “Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων”, γράφει.

Ελεύθερος Τύπος

“Εννέα στους δέκα Έλληνες στο χείλος της χρεοκοπίας” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που κάνει λόγο για τις “τάσεις” της MRB που δείχνουν κοινωνική κατάρρευση και δυσπιστία προς την κυβέρνηση.

Ελευθεροτυπία

“Εφεδρεία και για πενηντάρηδες” τιτλοφορείται το κεντρικό θέμα του σημερινού πρωτοσέλιδου.

Αυριανή

“Το μνημόνιο απέτυχε και κατέστρεψε τη χώρα”  αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα.

Βραδυνή

“Πλασματικά για να αποφύγετε την απόλυση” αναφέρει στο κεντρικό της θέμα η εφημερίδα, που αναφέρει “μικρά μυστικά για αύξηση του συντάξιμου χρόνου των δημοσίων υπαλλήλων”.

Espresso

“Μία γιαγιά σώζει ένα ολόκληρο γηροκομείο”, τιτλοφορεί το πρώτο θέμα της η εφημερίδα, αναφερόμενη στο “δώρο ζωής” ηλικιωμένης που χάρισε 2.000.000 ευρώ και 30 διαμερίσματα.

Ο  πρωινός τύπος

Καθημερινή

“Υπεστάλη η σημαία του αμερικανικού πεζικού στο Ιράκ” και “Στο προσκήνιο σενάρια ανασχηματισμού της κυβέρνησης” είναι οι τίτλοι των δύο κεντρικών θεμάτων της εφημερίδας σήμερα.

Αυγή

“Βόμβα ανεργίας” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που κάνει λόγο για άνω των 200.000 θέσεων εργασίας που χάθηκαν το καλοκαίρι, όταν συνήθως υπήρχε απασχόληση.

Ριζοσπάστης

“Συλλαλητήριο των χαλυβουργών αύριο Σάββατο στην Αθήνα” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *