Γενικό Διευθυντή ζητά το Ινστιτούτο Παστέρ

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ ανακοίνωσε ότι προκηρύσσει τη θέση του γενικού διευθυντή.

Η θητεία είναι πενταετής και ανανεώσιμη, ενώ η θέση είναι πλήρους απασχόλησης. Ο γενικός διευθυντής θα έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει ερευνητική δραστηριότητα στο πλαίσιο των ερευνητικών δραστηριοτήτων του Ινστιτούτου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι επιστήμονες αναγνωρισμένου κύρους, να έχουν τα προσόντα διορισμού σε θέση ερευνητή βαθμίδας Α’, διοικητική εμπειρία και προϋπηρεσία στην οργάνωση και διοίκηση υπηρεσιών. Κριτήριο για την επιλογή των υποψηφίων αποτελεί, μεταξύ άλλων, η εμπειρία τους στους τομείς δραστηριοποίησης του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ, η συνολική επιστημονική τους δραστηριότητα, οι διοικητικές και διευθυντικές τους ικανότητες και η διοικητική τους εμπειρία στον τομέα της δημόσιας υγείας. Ειδικότερα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εμπειρία στους τομείς Διοίκησης και Πολιτικής της Δημόσιας Υγείας, καθώς επίσης στο πεδίο της βασικής ή/και της εφαρμοσμένης Βιοϊατρικής Έρευνας.

Οι φάκελοι των υποψηφίων θα πρέπει να κατατεθούν στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (www.pasteur.gr ) με καταληκτική ημερομηνία την 20/1/2012.

http://www.cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *