Του “έκοψαν” το ρεύμα -Χωρίς οξυγόνο άνδρας με αναπνευστικά προβλήματα

Συνεχίστηκαν, σήμερα, οι κινητοποιήσεις κατά του τέλους ακινήτων το οποίο “έρχεται” στους ιδιοκτήτες ακινήτων μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.

Σε αποκλεισμό των γραφείων της ΔΕΗ στο υποκατάστημα της Χρυσοστόμου προχώρησαν στις 10 το πρωί κάτοικοι των περιοχών Μασταμπά, Ατσαλένιου και Μεσαμπελιών ενώ λίγο μετά τις 9 το πρωί βρέθηκαν στο Τσαλικάκι μέλη της ένωσης ιδιωτικών υπαλλήλων Ηρακλείου.

Χωρίς ρεύμα ιατρικό μηχάνημα

Έναν εφιάλτη ζει το τελευταίο διάστημα άνεργος με αναπνευστικά προβλήματα, ο οποίος δεν μπόρεσε να πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ, που με τη σειρά της διέκοψε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι του άνδρα.

Ο νέος άνδρας που μένει στο Ηράκλειο είναι παντρεμένος, αντιμετωπίζει χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, τα οποία όμως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει, καθώς ελλείψει ηλεκτρικού ρεύματος έχουν τεθεί εκτός τα ιατρικά μηχανήματα που χρησιμοποιούν.

Ο εν λόγω άνθρωπος, που ασχολούνταν επαγγελματικά με την πληροφορική, έχει επανειλημμένως προσπαθήσει να ενταχθεί στις προβλέψεις περί ευπαθών ομάδων πληθυσμού, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει κάτι, με αποτέλεσμα κατά διαστήματα να μένει χωρίς ρεύμα.

http://www.cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *