Η απάντηση Λιντζέρη στο δημοσίευμα του Virus

Ανοησλιτζία χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΕΟΦ την προσπάθεια κάποιων να του αποδώσουν θέσεις, που ουδέποτε υιοθέτησε, απαντώντας στο δημοσίευμα του Virus.com.gr, σύμφωνα με το οποίο φέρεται να χαρακτήρισε το νόμο Μητσοτάκη ανόητο, που πρέπει να αποσυρθεί.

Η δήλωση έχει ως εξής:

«Η θεσμοθέτηση της αξιολόγησης στο Δημόσιο τομέα είναι μια πράξη ορθολογισμού και δικαιοσύνης, αποτελεί δείκτη ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού μιας χώρας και μπορεί να συμβάλει στην παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα του μοντέλου οργάνωσης διοίκησης και λειτουργίας. Συνεπώς τη θεωρώ επιβεβλημένη και αναγκαία.

Ως εκ τούτου, θεωρώ ανοησία την προσπάθεια κάποιων να μου αποδώσουν θέσεις που ουδέποτε υιοθέτησα και πιστεύω, αλλά και δεν συνάδουν με τη βαθειά πίστη μου στη χρησιμότητα αλλαγών, οι οποίες θα υπαγορεύονται από ουσιαστικές και αντικειμενικές αξιολογήσεις.

Πεποίθησή μου είναι ότι η αξιολόγηση προκειμένου να έχει τα προσδοκώμενα οφέλη, οφείλει να λαμβάνει υπόψη όλες τις παραμέτρους που θα την προστατεύουν από στρεβλώσεις, ακόμα και υποκειμενισμούς.

 

Στην αξία της αξιολόγησης έχω επενδύσει προσωπικά».

http://www.virus.com.gr/site/index.php/health/health-and-pharma-news-reports/item/3404-i-apantisi-lintzeri-sto-dimosievma-tou-virus

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *