ΓΝΑ Ελ. Βενιζέλου. Αναπληρώτρια διοικήτρια με πλαστό πτυχίο

ELENAΜε πλαστό πτυχίο και πλαστή βεβαίωση του ΔΙΚΑΤΣΑ φέρεται πως είχε διοριστεί στο ΓΝΑ Ελ. Βενιζέλου, η «οικονομολόγος» Μ. Φουρναράκη, η οποία και αποπέμφθηκε, τελικά, με εντολή Γεωργιάδη.

Κάποιοι ίσως να έπεσαν από τα σύννεφα, άλλοι πάλι δεν έμειναν και έκπληκτοι από την είδηση της απόλυσης της αναπληρώτριας διοικήτριας του ΓΝΑ «Έλενας Βενιζέλου» για πλαστά δικαιολογητικά.

Όπως λένε η πληροφορίες, οι λόγοι της απόφασης του Υπουργού Υγείας να απολύσει την κα Μαρία Φουρναράκη (τεύχος ΥΟΔΔ 192/8.4.2014), ήταν η υποβολή πλαστού πτυχίου αλλά και πλαστής βεβαίωσης αναγνώρισης και ισοτιμίας πτυχίου, από το ΔΙΚΑΤΣΑ. Το πτυχίο αφορούσε σπουδές στην Οικονομική Σχολή του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου, ενώ η υποψηφιότητα της είχε εξεταστεί από την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Υγείας.

Εκτός των κομματικών στελεχών που συχνά έβρισκε θέση σε νοσοκομεία, η κα Φουρναράκη «πηγαινοερχόταν» στην ίδια θέση από το 2007 (επί Υπουργείας Αβραμόπουλου), ενώ συνολικά έχει διατελέσει αναπληρώτρια διοικήτρια για τρία χρόνια.

Απόδειξη «κομματοκρατίας», που πιάστηκε στα πράσα ή απλή εξαπάτηση του συστήματος; Δύσκολα μπορεί κάποιος να πειστεί πως πρόκειται μόνο για το δεύτερο.

 http://www.virus.com.gr/site/index.php?option=com_k2&view=item&id=2487:anaplirotria-dioikitria-me-plasto-ptyxio&Itemid=178

2 thoughts to “ΓΝΑ Ελ. Βενιζέλου. Αναπληρώτρια διοικήτρια με πλαστό πτυχίο”

  1. Δεν είμαι Ιατρός, είμαι ένας απλός πολίτης. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι διοικητές των νοσοκομείων στην Ελλάδα δεν είναι μόνον ιατροί. Στην Ιαπωνία, τα νοσοκομεία διοικούνται μόνον από Ιατρούς και γι΄ αυτό έχει επιτύχει να έχει ίσως το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής στον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *