Πρέπει άμεσα να πληρωθούν οι μισθοί και οι εφημερίες των ειδικευομένων του ΓΝΣΑ 401

401 στρ. νοσ.Κοινοποιήθηκε στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών διαμαρτυρία των ειδικευομένων του Γ.Ν.Σ.Α «401» σύμφωνα με την οποία μας έγιναν γνωστά τα κάτωθι:

Υφίσταται μη καταβολή δεδουλευμένων μηνός Φεβρουαρίου (δυο δεκαπενθήμερες μισθοδοσίες) και μηνός Μαρτίου (δεκαπενθήμερη μισθοδοσία) ,αποδοχές που ρυθμίζονται από τις διατάξεις Ν.3205/03 , Ν.3754/09 και Ν.4093/12

Υφίσταται μη καταβολή δεδουλευμένων εφημεριών μηνών Δεκεμβρίου 2013 έως και Φεβρουαρίου 2014

Στη Γενική Συνέλευση των ειδικευόμενων 401 Γ.Σ.Ν.Α. ζητείται η άμεση καταβολή των δεδουλευμένων (μισθοδοσία φεβρουαρίου και Μαρτίου ) καθώς και των οφειλόμενων εφημεριών όπως επίσης η άμεση έκδοση χρονοδιαγράμματος για τη μηνιαία καταβολή της μισθοδοσίας και των εφημεριών έως την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014.

Για τους λόγους αυτούς ο ΙΣΑ, επιθυμεί να επιστήσει την προσοχή στην Διοίκηση του ΓΣΝΑ 401, προκειμένου να διασφαλιστούν οι συνθήκες εργασίας των ιατρών, αλλά συνάμα να επισπευτεί η αποπληρωμή των ως άνω δεδουλευμένων των ιατρών και σας καλεί δια της παρούσης να δώσετε σαφές χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των δεδουλευμένων των ως άνω ιατρών .

Σε μια εποχή, όπου οι μισθοί των ιατρών του ΕΣΥ και των ειδικευόμενων έχουν φτάσει σε εξευτελιστικά επίπεδα, σε σύγκριση με άλλες χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου τους συγκεκριμένους μισθούς, δεν τους λαμβάνουν ούτε καν οι καθαρίστριες των Νοσοκομείων, είναι ανήκουστο οι ιατροί να παραμένουν απλήρωτοι.

Ο ΙΣΑ θα συνεχίσει να μάχεται υπέρ των δίκαιων αιτημάτων των μελών του και να στηρίζει τους συναδέλφους ιατρούς, που καθημερινά, μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό, προσπαθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.

Παρακαλούμε για την άμεση επίλυση του σοβαρότατου αυτού ζητήματος.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                         ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *