Τραγικές ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου – Δεν υπάρχει ούτε … χαρτί υγείας!

λεωνιδιο Το Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου με έγγραφό του αιτήθηκε από το Δήμο Νότιας Κυνουρίας (!) τη βοήθεια προκειμένου να προχωρήσει στην προμήθεια απαραίτητων υλικών για την λειτουργία του όπως:

πιεσόμετρα απλά μπράτσου (2), πιεσόμετρο ηλεκτρονικό καρπού (1), γλωσσοπίεστρα, χαρτί υγείας, χαρτί χεριών, αντισηπτικό χεριών (5), λευκοπλάστες, κουβέρτες (3), μαξιλάρια (3), γάντια small + medium μιας χρήσης, ποτηράκια μιας χρήσης μικρού μεγέθους, ποτηράκια για τα ούρα.

Κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας παρέπεμψε το θέμα κάλυψης των ελλείψεων που παρουσιάζονται στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου, στη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής του Κληροδοτήματος Μώττη, προκειμένου να προβλεφθεί σχετική πίστωση.

Κατά της αποφάσεως αυτής ψήφισε ο Δημοτικός Σύμβουλος Ρουσάλης Ιωάννης ο οποίος είπε: «Είναι ευθύνη απόλυτη του κράτους για πλήρη και αποκλειστικά δωρεάν υγεία στους πολίτες και στους δημότες μας και έγγραφα σαν και αυτό αποδεικνύουν την τραγικότητα των ελλείψεων που υπήρχαν και έχουν επιδεινωθεί στο χώρο της υγείας, ιδιαίτερα της πρωτοβάθμιας, από τις μνημονιακές πολιτικές που οι πολίτες ζουν παρά τα αντίθετα που μας βομβαρδίζουν με την προπαγάνδα τους. Εδώ και χρόνια με τις παρεμβάσεις μας έχουμε επισημάνει αυτά τα προβλήματα».

Y   Αποφαση  για             ΚΥ ΛΕΩΝ.

http://www.kalimera-arkadia.gr/ygeia/item/18768-tragikes-elleipseis-sto-kentro-ygeias-leonidiou-den-yparxei-oyte-xarti-ygeias.html

 

One thought to “Τραγικές ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου – Δεν υπάρχει ούτε … χαρτί υγείας!”

  1. Ευτυχώς που ..μείναμε.. στο ευρώ γιατί τι θα γινόμασταν!!
    Ούτε χαρτι υγείας δεν θα είχαν τα Κ.Υγείας μας!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *