Μειώθηκε κατά 200 άτομα η λίστα αναμονής του ΟΚΑΝΑ…

Περίπου διακόσιοι (200) από τους περισσότερους από… 7.000 χρήστες ναρκωτικών οι οποίοι συνωστίζονται στη μακάβρια λίστα αναμονής του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) προσέρχονται από χθες στις 10 μικρές μονάδες φαρμακευτικής υποστήριξης του Οργανισμού, οι οποίες ξεκίνησαν τη λειτουργία τους σε ισάριθμα δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας.

Πρόκειται για τα νοσοκομεία “Αγ. Όλγα”, “Αλεξάνδρα”, “Αμ. Φλέμινγκ”, Γενικό Κρατικό, “Ευαγγελισμός”, ΚΑΤ και “Σισμανόγλειο”, ενώ στα νοσοκομεία Πατησίων, “Ιπποκράτειο” και “Σπηλιοπούλειο” θα λειτουργήσουν μονάδες του ΟΚΑΝΑ οι οποίες θα παρέχουν ελεγχόμενη συνταγογράφηση των φαρμάκων για την υποστήριξη των χρηστών ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, η έκτη στη σειρά μικρή θεραπευτική μονάδα του ΟΚΑΝΑ ξεκίνησε χθες τη λειτουργία της στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, με την προσέλευση των πρώτων… 5 ασθενών.

Το υπουργείο Υγείας αναφέρει ακόμη ότι: “Οι μονάδες στελεχώθηκαν με ψυχίατρο, ψυχολόγο, κοινωνικό λειτουργό και νοσηλευτές. Η επιλογή του προσωπικού έγινε κατά προτεραιότητα από τους εργαζόμενους στις μονάδες του ΟΚΑΝΑ, με τη συμμετοχή του προσωπικού από τα νοσοκομεία, όπου αυτό ήταν εφικτό”.

Β.Β.

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=639399

One thought to “Μειώθηκε κατά 200 άτομα η λίστα αναμονής του ΟΚΑΝΑ…”

  1. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΚΑΝΑ ΕΧΘΕΣ 4-10-11 ΕΔΙΩΞΑΝ ΔΥΟ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΥΣ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ..ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ (ΔΕΡΜΑΤΗΣ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ…ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ…ΟΝΩΣ ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΑΝΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ…ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΞΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ…ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ…Ο ΔΕΡΜΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ,…ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΝΙΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ …ΤΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΜΟΥ…ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ …ΤΟΥ ΕΑΤ ΕΣΑ…ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ…ΚΑΜΜΙΑ..!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *