11 κούτες φάρμακα από το Δήμο Νίκαιας- Ρέντη στο Κρατικό Νίκαιας

φαρμακαTo Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Αγ. Παντελεήμων» θα επισκεφθεί ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι προκειμένου να παραδώσει 11 κούτες αναλώσιμα υλικά και φάρμακα. Η συγκεκριμένη δωρεά είναι αποτέλεσμα προσφορών των δημοτών προκειμένου να χρησιμοποιηθούν τα φάρμακα για τις ανάγκες των ασθενών του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνδημότες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των υπηρεσιών μας για προσφορά σε φάρμακα που είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρώσουμε 11 κούτες.

Ο Δήμος μας έχει δημιουργήσει ένα δίχτυ αλληλεγγύης και προστασίας για τις οικογένειες που βιώνουν με το χειρότερο τρόπο τα επακόλουθα της οικονομικής κρίσης. Σ’ αυτό εντάσσεται το Κοινωνικό Φαρμακείο, τα Δημοτικά Ιατρεία, το Κέντρο Διανομής Τροφίμων και Δημοτικής Ιματιοθήκης. Στόχος μας είναι να ενισχύουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, διασφαλίζοντας ως απαράβατη αρχή την αξιοπρέπεια, την περηφάνια και την ανωνυμία τους γιατί ‘Στα Δύσκολα Μπορούμε Μαζί’ ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην οδό Βοσπόρου 2 και Αμερικανίδων Κυριών, λειτουργεί και το Κέντρο Διανομής Τροφίμων για τους άπορους δημότες και παρέχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τρόφιμα και φάρμακα. Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν με κάθε τρόπο σ’αυτή την προσπάθεια μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2132004810-811. Επίσης διανέμονται είδη ιματισμού από την ιματιοθήκη, κάθε Παρασκευή πρωί που στεγάζεται στην οδό Μπαλτατζή 52 στο Αγ. Ι. Ρέντη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *