Γιατρός φωτογράφιζε γυμνές τις ασθενείς του

γιατρος βρετανΣτις φυλακές οδηγήθηκε σήμερα όπου και θα παραμείνει για τους επόμενους 18 μήνες ένας νεαρός γιατρός από το Devon της Βρετανίας, επειδή φωτογράφιζε και ασελγούσε σε νεαρές ασθενείς του.

Ο 28χρονος Suhail Ahmed, ιατρός στο νοσοκομείο Torbay, επισκεπτόταν τις ασθενείς του στους θαλάμους νοσηλείας και με το πρόσχημα της εξέτασης αφαιρούσε τα ρούχα τους και στη συνέχεια τις φωτογράφιζε με το κινητό του τηλέφωνο, ισχυριζόμενος ότι το χρησιμοποιεί ως ιατρικό εργαλείο (…)

Οι καταγγελίες για τη συγκεκριμένη ενέργεια έφτασαν τις 11 όλες από κοπέλες ηλικίας 20 περίπου ετών. Ωστόσο οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στον υπολογιστή του και σε φάκελο με το όνομα «ασθενείς που γδύνονται σε διάφορα στάδια» (!!!), ξεπερνούσαν τις 100…Η θέση όμως του ιδιόρρυθμου γιατρού επιβαρύνθηκε ακόμη περισσότερο καθώς στο κατηγορητήριο συμπεριελήφθησαν και δυο ακόμη καταγγελίες για ασέλγεια.

Αν κάτι όμως προκάλεσε εξαιρετικά αλγεινή εντύπωση στο δικαστήριο ήταν πως αρκετά από τα θύματά του ήταν κοπέλες που βρίσκονταν σε πολύ κατάσταση υγείας και με έντονους πόνους που είτε ήταν σε αναμονή χειρουργείου είτε και μόλις είχαν χειρουργηθεί.

Ενδεικτική της απέχθειας που προκάλεσε στη δικαστική έδρα η πράξη τού Suhail Ahmed ήταν μια αποστροφή του εισαγγελέα ο οποίος μιλώντας του με εξαιρετική απαξίωση επισήμανε πως ο αγώνας μιας ολόκληρης ζωής καταστράφηκε από μια γελοιότητα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, όπως ήταν επόμενο, ο Suhail Ahmed όχι μόνο απολύθηκε άμεσα από το νοσοκομείο στο οποίο εργαζόταν αλλά αποβλήθηκε δια παντός από τον ιατρικό χώρο, μετά από σχετική απόφαση του Ιατρικού Συλλόγου, κάτι που ανάγκασε τον εισαγγελέα να παρατηρήσει πως ο αγώνας μιας ζωής καταστράφηκε από μια γελοιότητα.

http://www.zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *