Ρευστό στους γιατρούς από τον ΕΟΠΥΥ!

eopyyΈως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδα οι ιδιώτες γιατροί που περιμένουν να εξοφληθούν από τον ΕΟΠΥΥ φαίνεται ότι θα δούνε το χρώμα του χρήματος.

Με 108 εκατ. ευρώ δεσμεύεται ότι θα «αιματοδοτήσει» ο ΕΟΠΥΥ τις επόμενες ημέρες τους ιδιώτες γιατρούς που περιμένουν χρόνια να εισπράξουν τα οφειλόμενα. Το συγκεκριμένο ποσό σύμφωνα με τα όσα είπε ο πρόεδρος του Οργανισμού Δημήτρης Κοντός στους εκπροσώπους του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας, θα το μοιραστούν 9000 γιατροί στους οποίους οφείλονται ακόμη χρήματα από τον ΟΠΑΔ.

Η διοίκηση του φορέα υπόσχεται επίσης ότι το ποσό θα αυξηθεί καθώς μέχρι το τέλος Αυγούστου θα δοθούν σε παρόχους (κλινικές, εργαστήρια, φαρμακοποιούς κ.α.) 600 εκατ. ευρώ εκ των οποίων ένα μέρος θα διατεθεί και στους γιατρούς.

http://iatropedia.gr/articles/read/4617

Κατά τα άλλα ο Δ.Κοντός δεσμεύθηκε ότι δεν θα γίνει καμία απόλυση συμβασιούχων γιατρών ενώ σημείωσε ότι η μείωση του αριθμού τους κατά 10%, που αποτελεί δέσμευση στο μνημόνιο, θα επιτευχθεί με τις συνταξιοδοτήσεις.

 

 

4 thoughts to “Ρευστό στους γιατρούς από τον ΕΟΠΥΥ!”

  1. Τεταρη ειναι αυριο 31 Ιουλιου .
    Η εβδομαδα τελειωνει την Παρασκευη …
    Ακουσατε να εχει πληρωθει κανεις ;;; ‘Η θα γινουν ολες οι πληρωμες ταυτοχρονως !;!;!

    Ολο ψευτικες ανακοινωσεις περι πληρωμης και εξοφλησης .
    Τετοιο ξεφραγο αμπελι ,στο οποιο να μην τηρειται κανενας νομος ,καμμια δεσμευση και καμμια υποσχεση δεν εχει ξαναγινει !!!

    Δεν ειναι αξιο προσοχης που η χωρα εχει γινει κεντρο αλητοτουρισμου και ελκει οποιον θελει να κανει οτι και οπως του γουσταρει ;;;

    Δειτε :
    http://www.iefimerida.gr/news/116755/guardian-δημιουργία-ειδικής-ελεγχόμενης-ζώνης-για-τους-τουρίστες-εξετάζουν-τα-ελληνικά-r

    Απο αυτο να καταλαβετε τι εικονα εχουν για τη χωρα (οχι ολοι ,ευτυχως ,ακομη … ) στο εξωτερικο .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *