Ο Ι.Σ.Α. προσέφυγε στο Σ.τ.Ε. κατά της απόφασης του ΔΣ του ΕΤΑΑ για συμμετοχή του ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Τράπεζας Αττικής

ΙΣΑsmallΟ Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με αίτησή του στο ΣτΕ ζήτησε την ακύρωση, αλλά και αναστολή εκτελέσεως προς 236/17-06-2013 απόφασης του ΔΣ του ΕΤΑΑ με την οποία, υπό μη νόμιμη σύνθεση, κατά παράβαση της αρχής της αμεροληψίας, αποφασίστηκε η συμμετοχή του ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου προς Τράπεζας Αττικής και μάλιστα κατά πλήρη άσκηση των δικαιωμάτων του.

Η απόφαση αυτή ήταν μάλιστα εκ διαμέτρου αντίθετη με την απόφαση προς Διοικούσας Επιτροπής του ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ και εκδόθηκε χωρίς ειδική αιτιολογία, με μόνο στόχο την ενίσχυση της συγκεκριμένης τράπεζας στο στάδιο αυτό.

Ο ΙΣΑ προσέφυγε γιατί θεωρεί ότι η εκτέλεση μίας τέτοιας απόφασης θα προκαλέσει, σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα οικονομικά δεδομένα και απτά αποτελέσματα από το πρόσφατο παρελθόν, ανεπανόρθωτη βλάβη, η οποία συνίσταται σε νέα μείωση του αποθεματικού και προς περιουσίας του ταμείου των ιατρών μελών του.

Το δικαίωμα όλων των ιατρών μελών του ΙΣΑ, όπως και όλων των εργαζομένων, στη σύνταξη μετά από πολυετή εργασία είναι ιερό και πρέπει με κάθε τρόπο να διαφυλαχθεί. Ο ΙΣΑ θα συνεχίσει τις προσπάθειες του προς αυτή την κατεύθυνση και με κάθε μέσο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *