Σπερδούλης Κων. Σχετικά με τις νέες ρυθμίσεις στον ΕΟΠΥΥ πού θά………

εοπυυ1) Ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι θααα……σταλούν γιά υπογραφή οι συμβάσεις(που όλο στέλνονται εδώ και ενάμισυ χρόνο αλλά κάπου στην διαδρομή χάνονται) των συμβεβλημένων γιατρών του ΕΟΠΠΥ με τον οργανισμό. Μέχρι τόοοοτε 10 μεικτά και χωρίς σύμβαση!

2) Ο υπουργός είπε ότι θα……….ααα διαπραγματευτεί με την τρόικα(ξέρετε όπως θα διαπραγματεύονταν και το μνημόνιο προεκλογικά μέχρι να αρπάξουν την ψήφο των εξαπατηθέντων Ελλήνων) γιά την μη μείωση κατά 10% του αριθμού των συμβεβλημένων γιατρών του ΕΟΠΠΥ!

3)Ο υπουργός συζητάει α….αύξηση της επίσκεψης(ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Θα δώσει και αύξηση!!!) αφού….. τεθούν κάποιες δικλείδες ασφαλείας.Μέχρι τό….οτε περιμένετε!! Ισως μετά τις επόμενες εκλογές .

4) Ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι στο …..μέλλον θα…α υπάρξει ευθυγράμμιση της πληρωμής εργαστηριακών-κλινικών γιατρών!

Μετά από όλα αυτά πραγματικά η ΕΝΙ-ΕΟΠΠΥ(ο καλύτερος σύμμαχος του Υπουργείου Υγείας στην συντελούμενη υγειονομική καταστροφή που συντελείται στην χώρα μας,την οποία η ίδια η ένωση περιγράφει κατά καιρούς σε ανακοινώσεις της ) διεκδικεί!!!!!! αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας γιά τους ιατρούς!

Α,να μην ξεχάσω και τον έτερο σύμμαχο του συστήματος.Τον πρόεδρο του ΙΣΑ Αθηνών,ο οποίος την ώρα που κλείνουν ιατρεία ανοίγει ιατρεία κοινωνικής αποστολής (γιά προσωπικούς βέβαια λόγους) και βγάζει ανακοινώσεις γιά την Υφυπουργό Υγείας κα Σκοπούλη ενώ οι κομματικοί του συνδαιτημόνες στο Υπουργείο(Λυκουρέτζος-Σιαλμάς) είναι στο απυρόβλητο.

Ντροπή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *