Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Ενεργειακή εξοικονόμηση

hliothermica_4   Απόλυτα ικανοποιητικά εξελίσσονται οι εργασίες που αφορούν στο έργο ενεργειακής εξοικονόμησης προϋπολογισμού 780.000 € στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας που ξεκίνησε μόλις στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας.

Μέχρι σήμερα έχουν τοποθετηθεί σχεδόν οι μισοί ηλιακοί συλλέκτες (σε σύνολο 250) ενώ παράλληλα τοποθετείται όλος ο απαραίτητος ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός στο λεβητοστάσιο του Ιδρύματος.

Σύμφωνα με τον ανάδοχο σε 10 ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί το 80 % του έργου ενώ μέχρι 15 Ιουλίου πιθανόν να έχει ολοκληρωθεί στο σύhliothermica_5νολό του.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας με αφορμή την πορεία των εργασιών δήλωσε:

« Χαιρόμαστε ιδιαίτερα ως Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας γιατί αυτό που οραματιστήκαμε και σχεδιάσαμε πριν από 2,5 χρόνια βλέπουμε σήμερα να μετατρέπεται σε πραγματικότητα.

Ένα μεγάλο και πρωτοποριακό έργο πανελλαδικής εμβέλειας στο τομέα της ενεργειακής εξοικονόμησης και μείωση των δαπανών φέρει την σφραγίδα του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Καιρό τώρα έχουμε δηλώσει ότι οι κόποι αυτής της ωραίας, δημιουργικής και συλλογικής προσπάθειας δικαιώνονται καθημερινά προς όφελος της Υγείας των Πολιτών της Μεσσηνhlithermica_3ίας.

 

Αυτή την πορεία έχουμε χρέος και ευθύνη να την συνεχίσουμε και να την πάμε ακόμα παραπέρα. Αυτό και θα πράξουμε.

 

Πολλά, πολλά συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας που έχουν την γνώση και την δύναμη για την υλοποίηση τέτοιων έργων.»

hliothermica_2

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *