Η Χρυσή Αυγή στο Κρατικό Νίκαιας. Καταγγελία της τοπικής επιτροπής ΕΙΝΑΠ Κρατικού Νικαίας

drasi-nikaia-1__article   24/4/2013

 Σήμερα και περί τις 11.00 πμ, ομάδα περίπου 25 φασιστών με τις γνωστές φαιές στολές με το σήμα της ΧΑ εισέβαλαν στο Νοσοκομείο μας. Αρχικά, και ώσπου να γίνουν αντιληπτοί, φωτογραφήθηκαν στην είσοδο, ενώ προχώρησαν και επίσης φωτογραφήθηκαν στην Γυναικολογική Κλινική.

Αναγκάστηκαν να φύγουν κατόπιν της συντονισμένης αντίδρασης της κοινότητας του νοσοκομείου καθυβριζόμενοι από υγειονομικούς και πολίτες που μαζεύτηκαν στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου. Το Συμβούλιο Διοίκησης που εκείνη την ώρα συνεδρίαζε, και κατόπιν παρεμβάσεώς μας, πολύ σωστά κάλεσε την αστυνομία, ώστε να διαφυλαχθεί Ο ΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΣΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.

Προειδοποιούμε προς κάθε κατεύθυνση:

Το Νοσοκομείο της Νίκαιας είναι νοσοκομείο – χώρος απαντοχής και φροντίδας για τους φτωχούς, τους πρόσφυγες, τους μετανάστες. Έτσι ήταν πάντα και έτσι θα παραμείνει.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου αλλά και η ασφάλεια της εισόδου έχουν σημαντική συλλογική αλλά και προσωπική ευθύνη για τυχόν εγκληματικές ενέργειες κατά μεταναστών, ή άλλων συμπολιτών μας, εφ’ όσον επιτρέψουν στο μέλλον την είσοδο σε ροπαλοφόρους και κρανοφόρους αλήτες.

Τις προηγούμενες ημέρες και για πολλοστή φορά ήλθαν στα επείγοντα τραυματίες, Έλληνες και μετανάστες, που είχαν υποστεί δολοφονικά χτυπήματα από τους εν λόγω «κυρίους». Τους αυτουργούς αυτών των τερατωδών πράξεων, όχι μόνον δεν τους δεχόμαστε στο νοσοκομείο μας για να κάνουν την μισαλλόδοξη προπαγάνδα τους, αλλά τους απεχθανόμαστε και τους πολεμάμε.

Καλούμε όλους τους υγειονομικούς, τους συγγενείς των ασθενών μας και όλο το λαό της ηρωϊκής Κοκκινιάς σε μαζική συμμετοχή στο Αντιφασιστικό συλλαλητήριο, το Σάββατο το μεσημέρι (12), στο Περιβολάκι.

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!

ΕΞΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΩΝ ΡΑΛΛΗΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΑΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΑ!

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi

Σήμερα 24 Απριλίου, η Τ.Ο Νίκαιας πραγματοποίησε ακόμη μία δράση του κλιμακίου γυναικών Νίκαιας και υπολοίπου Πειραιά μοιράζοντας τρόφιμα όπως κονσέρβες, νερά και ψωμί καθώς επίσης και ρούχα σε άσdrasi-nikaia-3τεγους Έλληνες συμπολίτες μας στην περιοχή της Νίκαιας.
Συγκεκριμένα, η δράση ξεκίνησε οργανωμένα από τα γραφεία της τοπικής μας και κατέληξε στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου ήταν και το προκαθορισμένο ραντεβού για την διανομή των προϊόντων στους συμπολίτες μας. Αρχικά, προμηθεύσαμε με τρόφιμα άστεγους, εντός του νοσοκομείου. Όταν κατευθυνθήκαμε στο χώρο συναντήσεως εκτός του νοσοκομείου, διαπιστώσαμε ότι οι διευθυντές και κάποιοι γιατροί του νοσοκομείου έδιωξαν τους Έλληνες, για να μην πάρουν τρόφιμα και ρούχα από την Χρυσή Αυγή και είχαν φέρει ρομά, με τους οποίους γέμισαν το πάρκο.
Εκτός λοιπόν απόdrasi-nikaia-2 τις απαράδεκτες και τραγικές αντισυγκεντρώσεις που διοργανώνουν εναντίον του κινήματος μας, όταν εμείς μοιράζουμε τρόφιμα σε ΜΟΝΟ Έλληνες συμπολίτες μας, τώρα διώχνουν και τους Έλληνες άστεγους για να μην δεχτούν βοήθεια από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Άρχισαν δε αμέσως μετά να προκαλούν με σκοπό να δημιουργήσουν θέμα, για να δικαιολογήσουν την κλήση που ήδη είχαν κάνει στην αστυνομία. Το αποτέλεσμα ήταν να γεμίσει η περιοχή από αστυνομικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων δυνάμεων των ΜΑΤ, ενώ δεν είχε διαπραχθεί τίποτα το παράνομο.
Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι η αλήθεια πως η drasi-nikaia-4ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μόνο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που βρίσκεται με κάθε τρόπο στο πλάι των Ελλήνων, πονάει. Το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής ενοχλεί όλους τους εχθρούς των Ελλήνων. Όσες αντισυγκεντρώσεις και να κάνετε, όσο και να κρύβεστε πίσω από τις δυνάμεις του κράτους του μνημονίου, θα μας συναντάτε μπροστά σας σε κάθε σας βήμα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίσει κανονικότατα το κοινωνικό της έργο χωρίς φόβο και με πίστη. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Μέχρι την τελική Νίκη.
Νικόλ  Μπενέκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *