Απάντηση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στο διαδικτυακό σχόλιο του Ygeianet.gr

τσακωμος copyΚΛΙΚ στην εικόνα. Όσον αφορά στο διαδικτυακό σχόλιο του ygeianet.gr, θεωρούμε ότι οι ευφυείς συντάκτες του ygeianet.gr και οι διαγνώσεις τους, σχετικά με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του ΙΣΑ, οι αναφορές τους στο πρόσωπο του Προέδρου του και οι συστάσεις τους προς συμμόρφωση, επιεικώς προκαλούν θυμηδία.

 

Προφανώς, σκοπίμως αγνοούν ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών δεν είναι ο κος Πατούλης. Είναι Νομικό πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και διοικείται από το εκλεγμένο Διοικητικό του Συμβούλιο.

 

Αντίθετα, το ygeianet.gr, ανώνυμα και ανυπόγραφα, αναλαμβάνει το ρόλο του αδέκαστου κριτή και αυτόκλητου συνηγόρου των Ιατρικών Συλλόγων, λες και δεν έχουν φωνή και την τόλμη να εκφράσουν τη θέση τους.

 

Είναι σε όλους γνωστή η απόγνωση και οι συνέπειες της ανθρωπιστικής κρίσης που σοβεί, και καθημερινά Δήμοι, Κοινωνικοί Φορείς, Μητροπόλεις, ακόμη και Ιατρικοί Συλλογοι, από νησιωτικές και ηπειρωτικές ακριτικές περιοχές της χώρας, εκπέμπουν κυριολεκτικά κραυγές αγωνίας, αιτώντας χείρα βοηθείας, προκειμένου να καλύψουν στοιχειώδεις ανάγκες ιατροφαρμακευτικής τους περίθαλψης.

 

Αψευδή μάρτυρα αποτελούν οι καθημερινές εκκλήσεις προς τον ΙΣΑ με αιτήματα τη συμπαράστασή του και τη συνδρομή του. Μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα του ΙΣΑ επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

 

Πληροφορούμε τους κυρίους του ygeianet.gr, ότι από οπουδήποτε μας ζητήθηκε η βοήθειά μας, στα μέτρα των δυνατοτήτων μας, πάντα την προσφέραμε σε συνεννόηση με τους τοπικούς Ιατρικούς Συλλόγους, όταν επρόκειτο για παροχή ιατρικών πράξεων, και σε συνεννόηση με Μητροπόλεις και Δήμους, όταν αφορούσε δωρεά φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού.

 

Ας το χωνέψουν οι κύριοι της «Ιεράς Εξέτασης», που εσχάτως τους έπιασε ο πόνος για τη «θωράκιση» του εθελοντισμού, ότι ο ΙΣΑ θα συνεχίσει τη συγκρότηση της Ιατρικής Ομάδας Άμεσης Δράσης και θα σταθεί σε όσους προστρέξουν στη συμπαράστασή του, στα μέτρα των δυνατοτήτων του.

 

Οι κύριοι που μας κρίνουν, καλό θα είναι, να κάνουν πρώτα την αυτοκριτική τους και να εγκαταλείψουν την τακτική των άσφαιρων βολών, που δε βρίσκουν το στόχο τους

 

 

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Ygeianet.gr

 

 

Η απάντηση που λάβαμε τελειώνει εκεί ακριβώς που βλέπετε. Χωρίς τελεία και χωρίς υπογραφή!

 

Προφανώς ο συντάκτης βρίσκεται σε πανικό, αν και ο ίδιος κατά δήλωσή του ισχυρίζεται πως περιέπεσε σε θυμηδία.

 

Συμφωνούμε πως ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας είναι συλλογικό όργανο και δεν έπρεπε να είναι ο κ. Πατούλης. Έλα όμως που εκείνος επιδιώκει να είναι!

 

Μήπως είναι τυχαίο ότι δεκάδες μηνύματα που λαμβάνουμε από τον ΙΣΑ κάνουν ώρα για να κατέβουν στον υπολογιστή μας, διότι πάντοτε υπάρχει επισύναψη από 3-4 φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης αυτοπροσώπως του κ. Πατούλη, τραβηγμένες από τον φωτογράφο του κ. Πατούλη, ο οποίος τον ακολουθεί παντού και πάντοτε; Τις ίδιες φωτογραφίες αποστέλλει σε όλα τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά.

 

Εφόσον λοιπόν ο κ. Πατούλης χρησιμοποιεί ως υποζύγιο τον Ιατρικό Σύλλογο για να μεταβεί στις εύφορες κοιλάδες των φιλοδοξιών του καλό είναι να τον χειρίζεται με προσοχή και σοβαρότητα, διότι υπάρχει κίνδυνος το υποζύγιο να «κλωτσήσει» και να τον προσγειώσει ανώμαλα.

 

Εν πάσει περιπτώσει ως Ygeianet δεν έχουμε πρόθεση να συνεχίσουμε τον συγκεκριμένο διάλογο με τον κ. Πατούλη. Ευφυής είναι και πιστεύουμε πως κατάλαβε όσα ώφειλε να καταλάβει.

 

Ygeianet.gr

One thought to “Απάντηση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στο διαδικτυακό σχόλιο του Ygeianet.gr”

  1. Ακριβως σε αυτο ειναι που ειμαστε απαιχτοι παγκοσμιως και αυτο γνωριζουμε να κανουμε απο καταβολης της φυλης .

    Ποιο ;;;

    ΤΟ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ !!!

    Παρτε παραδειγμα τα παραπανω !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *