Σχόλια αναγνωστών σε δημοσιευμένα άρθρα 21-2-13

Ακραίες και επικίνδυνες παραλήψεις της διοίκησης στο Ψυχιατρείο Τρίπολης η κατάσταση ήταν και παραμένει εγκληματικά απαράδεκτη

Απάντηση προς τη Κα Παπαδοπούλου Γιούλη,
Αξιότιμη κ. Παπαδοπούλου Γιούλη,
μετά από δημοσιεύμα σας σχετικά με την  κατάσταση που επικρατεί στο ΨΝ Τρίπολης, όπου αναφερθήκατε και στο ΓΝ Άρτας λέγοντας ότι η Ψυχιατρική Κλινική του διαθέτει 5 ψυχιάτρους και 10 κλίνες, θάθελα προς αποκατάσταση της αλήθειας να σας πληροφορήσω τα παρακάτω: η Ψυχιατρική Κλινική του ΓΝ Άρτας διαθέτει μόνο 3 ψυχιάτρους που οφείλουν να καλύψουν τις ανάγκες 13 νοσηλευομένων ασθενών, τις ανάγκες της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Άρτας-Πρέβεζας, τις ανάγκες 23 ασθενών που φιλοξενούνται στον Ξενώνα και τα 2 Προστατευόμενα Διαμερίσματα του ΓΝ Άρτας, τις ανάγκες ψυχικής υγείας των νοσηλευόμενων σε άλλες Κλινικές ενός Νοσοκομείου δυναμικότητας 235 κλινών που εφημερεύει σε καθημερινή βάση. Πρός επικύρωση των όσων ισχυρίζομαι σας κοινοποιώ και επιστολή που απέστειλα σήμερα  στην Διοίκηση του Γν Άρτας όπου δηλώνω (εκτός των άλλων) την εκ των πραγμάτων αδυναμία μου να καταρτίσω πρόγραμμα εφημεριών που να καλύπτει ολόκληρο τον Μάρτιο 2013.
Δυστυχώς κ. Παπαδοπούλου η κατάσταση στα νοσοκομεία όλης της χώρας είναι τραγικά δύσκολη και ο διαχωρισμός σε καλά και κακά νοσοκομεία ή κλινικές δεν ωφελεί τον αγώνα για βελτίωση των συνθηκών.
Με τιμή

 

Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.)

Ο/Η Vasw Mantadaki λέει:    
21 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:52 μμ

καλησπέρα σας,

Ο πεθερός μου ήταν σήμερα να περάσει από επιτροπή για να ξαναπάρει αναπηρική σύνταξη. Όμως η επιτροπή δεν εμφανίστηκε. Γνωρίζει μήπως κανείς τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Τελευταία σύνταξη που του καταβλήθηκε ήταν του Ιουνίου του 2012 και πέρασε από προεπιτροπή 26/7/2012. Όπως σε όλους έτσι και για αυτόν τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Μια κατεύθυνση προς τα που να κινηθούμε θα ήταν πολύ χρήσιμη.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

Ο/Η ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ λέει:  
21 Φεβρουαρίου 2013 στις 1:10 μμ

Προφανώς, δεν έγινε αντιληπτός ο λόγος της παρέμβασης μου…θα προσπαθήσω να γίνω πιό κατανοητός. Υπάρχει κάποιος, οπουδήποτε στην ελληνική επικράτεια, να έχει παρόμοια περίπτωση, η να γνωρίζει τις διαδικασίες προώθησης αντίστοιχης με την δική μου υπόθεσης; Καί εν πάσει περιπτώσει, ευχαριστώ γιά τον χρόνο σας…προφανώς αδυνατείτε να με διαφωτίσετε…μάλλον μπήκα σε λάθος ιστοσελίδα.

Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:  
21 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:37 μμ

Ακριβως !

Η ιστοσελιδα που ψαχνετε πρεπει να ανηκει στο Υπ.Υγειας/Ε.Ο.Π.Υ.Υ και οχι σε καποιο Ιατρικο Συλλογο .
Ακραίες και επικίνδυνες παραλήψεις της διοίκησης στο Ψυχιατρείο Τρίπολης η κατάσταση ήταν και παραμένει εγκληματικά απαράδεκτη

Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει: 
21 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:59 μμ

Κε Υπουργε

Γι’αυτο εγραψα προχθες , οτι στην Ελλαδα πολυ πιο ευκολα γινεσαι Υπουργος παρα Κυριος !!!

Γιατι αν ησουν Κυριος ( και ολοι σας εκει στο υπουργικο συμβουλιο ) θα ειχατε την αξιοπρεπεια να αναγνωρισετε την ανικανοτητα σας και να μας αδειασετε τη γωνια !

Συμπτωση επαναλαμβανομενη ,οπου συμπτωση ολα τα προβληματα της χωρας που παραμενουν αλυτα ,παυει να υφισταται .

Δεν ειναι ντροπη να λες » δεν γνωριζω » .
Ντροπη και επικινδυνο συναμμα ειναι να κανεις οτι γνωριζεις και να μην ξερεις που παν” τα τεσσερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στέλνουν τους ασθενείς στην Τουρκία από την Μυτιλήνη για εξετάσεις

Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:    
21 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:19 μμ

Γιατι σας βαζουν και βλεπετε Τουρκικα σηριαλ ,νομιζετε ;;;

Αν και εκει ,στα ακριτικα νησια ,μαλλον καθαροτερα βλεπουν τα Τουρκικα καναλια παρα τα Ελληνικα !

Ετοιμαστειτε ραγιαδες …
Χειροπέδες σε γιατρό για «φακελάκι»

Ο/Η Ι.Αμερικανος λέει:  
21 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:37 μμ

ΟΠΟΙΑ ΕΚΛΠΛΗΞΙΣ !!!

ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ !!!

Το αντιθετο θα αποτελουσε ειδηση στη χωρα της ρεμουλας και της απατεωνιας !!!

ΟΛΟΙ ,ο καθενας μας ,πραττει απο μια παρανομια την ημερα .Ειτε οδηγωντας ,ειτε δουλευοντας ,ειτε στον ελευθερο χρονο μας ειμαστε ποτισμενοι με αυτην !

Γιατι σ’αυτη τη χωρα μεγαλωνουμε και ανδρωνομαστε μαθαινωντας πως να εξαπατησουμε αλληλους και το κρατος .
Αλλιως πως να επιβιωσεις !;!;!
Με τα 1000 Ευρω μισθου ή με τη φορολογια στο 60% των εσοδων σου ;;;
Και αντε και σε φορολογει .Τι σου προσφερει αυτο το αχρηστο κατασκευασμα που λεγεται Ελληνικη Δημοκρατια για την προσφορα σου ;

Αφου μεσα στην ηλιθιοτητα μας ,τοσες δεκαετιες ,διαλεγουμε να μας κυβερνουν οι πιο διεφθαρμενοι !!!

Ουτε οι Γερμανοι ,ουτε οι Γαλλοι ,ουτε τιποτα Κινεζοι ή εξωγηινοι πανε στις καλπες !
Εμεις ,αυτα τα ζωντανα που βλεπεις και καλημεριζεις καθε μερα ,αυτη η φατσα που κοιτας στον καθρεφτη ,καταστρεφουν τον τοπο !!!

Και ολα αυτα γιατι ;
Για να ψηφισεις εκεινους που θα σου κανουν το ρουσφετι !!!
Για να κανεις τη δουλιτσα σου ,να βολευτεις εσυ και οι υπολοιποι να πανε να πνιγουν !

Αυτο λοιπον αξιζεις να λαβεις και τιποτε αλλο ,ανοητε ραγια !!!

Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης. Προς: τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, κ. Αντώνη Σαμαρά. Ανοικτή επιστολή αγωνίας για την Υγεία

Ο/Η ΣΠΕΡΔΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ λέει:
21 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:30 μμ

Δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί ο κος Σαμαράς με την κατάσταση στον χώρο της υγείας αγαπητοί κοι πρόεδροι των 3 ιατρικών συλλόγων .Εχει άλλα πράγματα στο μυαλό του! Κάνει μπίζνες με τον Ολάντ γιά τα ελληνικά ενεργειακά αποθέματα τα οποία έτσι ξεδιάντροπα βάφτισε ευρωπαικά! Ανερυθρίαστα ο δωσίλογος πρωθυπουργός της χώρας ξεπουλάει ολόκληρη την χώρα! Και εσείς τι ζητάτε κύριοι; Αλλαγή πολιτικής; Νομίζω είστε βαθειά νυκτωμένοι,αν περιμένετε ότι με δηλώσεις-εκκλήσεις και με το «αξιότιμε κε πρόεδρε» καταλαβαίνει τίποτε ο πολιτικός συρφετός των προδοτών που καταστρέφει την χώρα μας.Να αφήσουμε κοι πρόεδροι τους καθωσπρεπισμούς και να αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει και με ανάλογο τρόπο τους λωποδύτες που κυβερνούν την χώρα μας.

Ο/Η Ι.Αμερικανοςλέει:

Πεστα Κωστη !!!

Το Κυριε Προεδρε μας εφαγε σ” αυτη τη χαζοχωρα …

Και ο καταλληλοτερος πρωθυπουργος .Για τα ξενα συμφεροντα βεβαιως !!!

Αυτος ο ανοητος που υπεγραψε για να γεμισει η χωρα μεταναστες !
Αλλα που να θυμηθει το ζωντοβολο ο Ελληνας …

Ο/Η Γιούλη Παπαδοπούλουλέει:

Ούτε ο Υπουργός της Υγείας, έχει χρόνο κύριοι για ν΄ ασχοληθεί με την ΥΓΕΙΑ ! Τον παρακολουθήσαμε προχθές σε πάνελ, να αγωνίζεται υπέρ του Πάχτα στη Χαλκιδική και της ELDORADO GOLD…αλλά για τα τ όσα της Υγείας θέματα, μούγκα και παραλλαγή!
Εδώ κρατάει στην πιο ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗ θέση την Ε.Π.Υ. πρόεδρο την κ. Καστανιώτη Αικ. που είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ με ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ πράξη κατ΄ εξακολούθηση, επειδή ΔΕΝ συμμορφώνεται με την απόφαση 153/2011 του ΝΣΚ που βγήκε για την ίδια και την εγκαλεί στην τάξη (να εγκαταλείψει δηλ τη δημόσια διοίκηση στην οποία ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ μπήκε) κι ο Λυκουρέντζος ποιεί την νήσσα !! Η κυρία αυτή διαχειρίζεται το παρατηρητήριο των τιμών των φαρμάκων και ΟΛΕΣ τις προμήθειες Υγείας στην επικράτεια, ενώ κατέχει και άλλες 7 θέσεις στο δημόσιο ΟΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ( ΕΑΠ-ΕΣΔΥ-ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΠΑΠΕΛ-ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΕΑΚύπρου- FREDERICH UNIVERSITY CYPRUS). Τα δε προσόντα της είναι …..Νοσηλεύτρια…Μάλιστα κύριοι !!! Οι προμήθειες της Υγείας, που περιμένετε να σας δώσουν ανάσα και ζωή στα Νοσοκομεία, είναι παζλ στα χεράκια μιάς εκλεκτής φίλης του κ. Ν. Πολύζου πρώην ΓΓ του Λοβέρδου και με κατηγορίες εναντίον της για κακουργηματικές πράξεις κατά του Δημοσίου συμφέροντος για διασπάθιση Δημοσίου χρήματος!!! Και με τις ευλογίες του κ. Λυκουρέντζου, εξακολουθεί να μας δουλεύει, να μας κλέβει και να μας εξαθλιώνει όλους…..Κατέχει δε ΜΟΝΟΝ 2 θεσούλες πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης σε 2 διαφορετικά υπουργγεία ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Παιδείας και Υγείας!!! Και άλλες 5 παράνομα !!! Και είναι στη θέση της ΠΑΡΑΝΟΜΑ σύμφωνα με το ΝΣΚ !!! Αλλά ο κ.Λυκουρέντζος πήγε στο πάνελ και μας μίλαγε για τον Πάχτα !!! Ένα ψυχιατρείο για την Ελλάδα ποιός θα ανοίξει; Και που θα χωρέσουμε όλοι;;; Μας τρελαίνουν στυγνά και προμελετημένα.

Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης.Καλύτερα κλειστό παρά ανοιχτό

Ο/Η Γιούλη Παπαδοπούλουλέει:

Μου αρέσει που η ΄΄παράκαμψη΄΄ της κοινής διοικήτριας και των ευθυνών της γίνεται στο παραπάνω άρθρο ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ γι αυτήν καθαυτή την απουσία της από το team των υπευθύνων….
Τι έγινε ακριβώς;
Από τους ιατρούς μεταπηδήσαμε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου, ΧΩΡΙΣ ενδιάμεση στάση και αναφορά;;;
Και όλα αυτά γιατί;;;;;;
όσα κι αν κουκουλωθούν τώρα, μη ξεχνάει ΚΑΝΕΝΑΣ πως είχαμε καταγγείλλει τα χάλια της ακαταλληλότητας και παρανομίας της διοίκησης… τα γεγονότα ήρθαν αμείλικτα και υπάρχει ήδη σε προανακριτική φάση, ολόκληρος φάκελος στην εισαγγελία Τρίπολης. Αν οι γονείς καταφύγουν στην Δικαιοσύνη, τότε οι υποθέσεις θα συνδυαστούν και θα μάθουμε κι άλλα πεπραγμένα και καλά κουκουλωμένα….

Ο/Η isarkadiasλέει:

Εχω βάσιμες πληροφορίες οτι πιθανόν αύριο θα έχουμε περισσότερα από τους γονείς υπομονή. Για ενα να εισαι πάντως σίγουρη οτι τίποτα δεν θα κουκουλωθή !!!!!!!!!!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *