Σχόλια αναγνωστών σε δημοσιευμένα άρθρα 9-2-13

Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης. Γνωμοδότηση Σχετικά με την με αριθ.4/2012 αγορανομική διάταξη (ΦΕΚ Β” 3313/12-12-2012):
Ι.Αμερικανος

Υποβλήθηκε 09/02/2013 11:14 πμ

Καλα ,

τα παντα θα σκαρφιστουμε για να μην γινει το αυτονοητο ;;;

Δεν σταματαμε για μια φορα τις αηδιες και να συμμορφωθουμε με το νομο σ’αυτη τη χωρα ;;;
Μην τον ξεφτιλισουμε σαν εκεινον για το καπνισμα ;;;

Αϊντε μπραβο !!!
Ι.Σ.Α. κούρεμα από 20% σε 15%!
Kωστόσο

Υποβλήθηκε 09/02/2013 5:40 μμ

Σπουδαίο κατόρθωμα,ΜΠΡΑΒΟ,μειώθηκε το κούρεμα στο 5 τις εκατό αυτών του έχουν πανό από 4000 που είναι οι λίγοι και τα μεγάλα κέντρα των ΑΘΗΝΩΝ και είναι κατόρθωμα αυτό.¨? πόσο δουλειά θα φάμε ακόμα Θεέ μου?

 

Ο πόνος της μάνας (γιατρός στο ΕΚΑΒ) για τον ληστή-τρομοκράτη υιό…
O.S

Υποβλήθηκε 10/02/2013 10:45 πμ

Είμαι γιατρός και αναγνωρίζω ότι δεν αφιέρωσα όσο χρόνο έπρεπε στο παιδί μου. Έχω τύψεις γι αυτό και σκέφτομαι ότι αν καμιά φορά κάνει κάτι στραβό το πρώτο που θα κάνω είναι η αυτοκριτική μου και μετά θα κατηγορήσω την άτιμη κοινωνία. Δεν αντιλέγει κανείς για την όποια προσφορά της παραπάνω μάνας στην ιατρική αλλά υπάρχουν επιλογές. Ή ιεραποστολή ή οικογένεια. Η ανατροφή ενός παιδιού έχει ανάγκες και ευθύνη. Κι ύστερα …πως υπηρετούμε με αυταπάρνηση μια κοινωνία όταν θεωρούμε ότι είναι σάπια; Τι είναι τελικά η κοινωνία;

Θέμα: Σχετικά με την άθλια δήλωση σας

Από: Παπαγιάννης


Το μήνυμα:
Σχετικά με την άθλια δήλωση σας που αποκαλείτε εξωθεσμική την Χρυσή Αυγή, κόμμα το οποία ψηφίσαμε 500.000 Έλληνες και σήμερα στηρίζουμε ακόμα περισσότεροι.
Θα σας συμβούλευα ως ένας εκ των πολιτών να αναζητήσετε τα εξωθεσμικά σας μέλη που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για τον Έλληνα πολίτη ζητούν μίζες, φακελάκια, και ακόμα όταν επισκέπτεται το ιατρείο κάποιοι εκ των μελών σας αναγκάζεται να πληρώνει 100 ευρώ επίσκεψη.
Ενώ οι μισθοί πέφτουν, τα πάντα στην αγορά παίρνει την αντίστροφή μέτρηση εσείς οι ιατροί και τα μέλη σας εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη μας καθημερινά μας γδύνετε οικονομικά !
Εύχομαι και ελπίζω όταν έρθει κάποια δίκαιοι θεσμική αρχή στην εξουσία να σας χώσει όλους στις φυλακές 500 μέτρα κάτω από τη γη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *