Χρυσή Αυγή. Ναί πήγαμε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο για έλεγχο.

Ν.Σκαντζός:Κανείς δεν σταμάτησε τη Χρυσή Αυγή σε ένα νοσοκομείο “ξέφραγο” αμπέλι

Θέλαμε να τσιγκλίσουμε ένα Κράτος που δεν υπάρχει να λειτουργήσει και όχι να το υποκαταστήσουμε

Για το σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το θέμα της “εφόδου” μελών της Χρυσής Αυγής στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο με αφορμή την παράνομη εργασία αλλοδαπών ως αποκλειστικών νοσοκόμων μίλησε στο www.arcadiaportal.gr ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Νίκος Σκαντζός απαντώντας και σε όσους τους κατηγορούν για παρανομία και για λαϊκισμό.

Ο κ. Σκαντζός αφού αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κατ’ επανάληψη επισκέφτηκε το Σωματείο Αποκλειστικών Νοσοκόμων τα γραφεία τους για να τους διαμαρτυρηθεί για το ότι υπάρχουν αλλοδαπές που εργάζονται στο νοσοκομείο τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή έχει γίνει το καταφύγιο και το αποκούμπι όλων των Ελλήνων αφού δεν υπάρχει Κράτος. Σημείωσε δε πως η επίσκεψή τους στο νοσοκομείο δεν βρήκε καμία αντίσταση και κανείς δεν τους σταμάτησε να επισκεφτούν τους θαλάμους και να μιλήσουν με αλλοδαπές και να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την κατάσταση που επικρατεί.

Για το λόγο αυτό χαρακτήρισε “ξέφραγο αμπέλι” το Παναρκαδικό, αλλά σημείωσε πως όλο το Κράτος δεν λειτουργεί και σκοπός τους δεν ήταν να υποκαστήσουν τις αρχές αλλά να τσιγκλήσουν για να λειτουργήσουν και να κάνουν τη δουλειά τους…

Μας ενημέρωσε μάλιστα πως και στο παρελθόν είχε υπάρξει συνάντηση με την κα. Σιουρούνη όπου την είχαν ενημερώσει για το όλο θέμα και της είχαν ζητήσει να παρέμβει ενώ για το ΙΚΑ δήλωσε πως τους είπαν ότι είναι αναρμόδιοι να ελέγξουν.

Το θέμα θα φτάσει και στη Βουλή με ερώτηση του κ. Ηλία Παναγιώταρου, αν και όπως είπε ο κ. Σκαντζός κανείς δεν γνωρίζει αν θα λυθεί το θέμα αφού κανείς δεν γνωρίζει γενικά τι θα γίνει στη χώρα ενώ τέλος ανέφερε πως το πρόβλημα των αποκλειστικών νοσοκόμων είναι ένα από τα χιλιάδες προβλήματα που υπάρχουν στη χώρα.

Ε.Τ.

http://www.arcadiaportal.gr/news/nskantzoskaneis-den-stamatise-ti-xrusi-augi-se-ena-nosokomeio-ksefrago-ampeli-video

One thought to “Χρυσή Αυγή. Ναί πήγαμε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο για έλεγχο.”

  1. Έτσι παιδιά, να λέτε όσα κρύβει η Σιουρούνη. Κι άλλες φορές πήγατε και τη βρήκατε. Είναι παλιά η συνεργασία σας. Ε ρε γλέντια Κύριε υπουργέ. Ούτε ψύλος στον κόρφο σου η κολλητή σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *