Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Παγωμένη Εφημερία

Στην εφημερία της Τετάρτης μολις νυχτωσε και η θερμοκρασία κατεβηκε στους -3 καποιος ευφυεστατος εγκεφαλος αποφασισε να κλεισει τα καλοριφέρ του νοσοκομείου μαλλον για να γινει οικονομια. αποτελεσμα ηταν να παγωσουν κυριολεκτικα τα εφημερεια καθως και το κυριότερο οι θαλαμοι των ασθενων. Μαλιστα καποιος βοηθος θαλαμου, οπως μου παραπονέθηκε ασθενής, απαγορευσε να χρησιμοποιησουν αεροθερμα στους θαλαμους για να ζεσταθουν. Η κατάσταση στα εφημερεία και γενικα στα επειγοντα ηταν απελπιστικη. Ειμαι υπερμαχος της οικονομίας ειναι κατι που το εχει αναγκη το νοσοκομείο μας ομως μου γεννονται ερωτήματα για τον τροπο και τον σκοπο της συγκεκριμένης ενεργειας.
1. Ποιος εδωσε εντολη να παγωσει το νοσοκομειο και για ποιο σκοπο;
2. Ποιος εδωσε εντολη να απαγορευτουν τα αεροθερμα;
3. Αν ειναι για λογους οικονομιας… οταν υπολογιζεται το κόστος νοσηλειας ενος ασθενους συμφωνα με τα ΚΕΝ αφαιρούνται οι παροχες που δεν παρεχονται σε αυτον οπως θερμανση, χαρτια υγειας, νερο ζεστο και αλλα πολλά ή απλα χρεωνουμε τα ταμεια και παγωνουμε τους ασθενεις;
4. στην καινούρια μοναδα εμφραγματων που θα φτιαχτει μετα την αγγειοπλαστικη θα ακολουθει το συστημα της Τεταρτης; “ασθενεις στο ψυγειο”;
5. Προτεινω ενα νεο σύστημα οικονομιας να κλεινει η θερμανση στο κτήριο της διοικησης τις ηλιολουστες ημέρες που αλλωστε δεν εχει υπο το μηδεν. Καθως και αν συνεχιστεί το μαρτυριο του παγου στα εφημερεια να τα νοικιασουμε σαν ψυγεια να βαζουν πορτοκαλια και μηλα οι παραγωγοι.
Παναγιώτης Μπεθάνης
Προσυπογράφω. Παπασταματάκης Γεώργιος Πρόεδρος ΙΣΑρκαδίας

2 thoughts to “Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Παγωμένη Εφημερία”

  1. Να μας πει η κυρία ανώνυμη που ξέρει ελληνικούρες στο άλλο άρθρο για τα χάλια του νοσοκομείου, ποιους έκοψε τη θέρμανση. Γιατί από την διοικήτρια δεν θα μάθουμε τίποτα. Θα κάνει τον κινέζο όπως πάντα. Το ξέρει το κόλπο καλά.
    Ν καλέσετε άμεσα τους επιθεωρητές της δημόσιας υγείας κύριε πρόεδρε.
    Και πιθανά και τον εισαγγελέα. Κινδυνεύει η δημόσια υγεία και κάποιοι κάνουν πλάκα με λογοπαίγνια και άλλα ξερατά.

  2. Νοσοκομείο – ψυγείο. Καινούργια ιδέα. Ντροπή για την υπερφίαλη διοίκηση που τελευταία δεν χάνει ευκαιρία να κομπάζει για τα επιτεύγματά της.
    Ας δοκιμάσετε λοιπόν οι γιατροί και νοσηλευτές που κάνατε πρόβες για το πως νοιώθουν τα παγκάκια, να κατεβάσετε τις βάνες στα καλοριφέρ μια παγωμένη μέρα στα κτήρια της διοίκησης. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει η αρχή του παναρκαδικού. Αλλά πέραν αυτού σκόπιμη θα ήταν και μια καταγγελία από τον ιατρικό σύλλογο για απόδοση ευθυνών. Δεν χρειάζετε άλλη ανοχή. Με την υπομονή που δείχνετε κάποιοι παίζουν χωρίς ντροπή και χωρίς ευθύνη. Δώστε τέλος με κάθε τρόπο γιατί τώρα κινδυνεύουν και ζωές…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *