32ο Πανελλήνιο Γαστρεντερολογικό Συνέδριο, 29/11 μέχρι 1/12 στο ξενοδοχείο HILTON στην Αθήνα

32_PS_TELIKO_PROGRAMMA   κλικ εδω

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την πρόοδο των εργασιών για την προετοιµασία του 32ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γαστρεντερολογίας που θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο Χίλτον από 29/11 έως 1/12/12.

Είναι σε όλους προφανές ότι η πορεία προς το Συνέδριο γίνεται μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες συνεπεία της οικονοµικής κρίσης που ταλανίζει ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και τη χώρα µας ιδιαίτερα. Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια να ξεπεράσουµε τα πολλά προβλήµατα και να οργανώσουµε ένα Συνέδριο που θα προσφέρει υψηλού επιπέδου επιστηµονικό πρόγραµµα.

Κύριος στόχος είναι η αναβάθµιση των γνώσεων µέσω της εµπέδωσης των παλιών αλλά και της σύνδεσής τους µε τα νεότερα δεδοµένα όχι µόνο της Γαστρεντερολογίας αλλά και των συναφών ειδικοτήτων.

Η Οργανωτική και η Επιστηµονική Επιτροπή προσπαθούν να προσδώσουν στο Συνέδριο εκτός από τον ερευνητικό τοµέα και έναν ιδιαίτερο εκπαιδευτικό και κλινικό χαρακτήρα. Τα διάφορα σεµινάρια (µεταπτυχιακό, νοσηλευτικό και ενδοσκοπικό) θα είναι πολυθεµατικά µε στόχο να καλύψουν ότι νεότερο στην κλινική πράξη στον τοµέα της διάγνωσης αλλά και της θεραπείας των νοσηµάτων του γαστρεντερικού.

Για την ευκολότερη και καλύτερη πρόσβαση στη γνώση γίνονται µικρές καινοτοµίες όπως η δυνατότητα ανεύρεσης των εργασιών και των e-posters στον ιστότοπο του Συνεδρίου που θα είναι δυνατή µερικές ηµέρες πριν από την έναρξή του, η βιντεοσκόπηση όλων των οµιλιών του Συνεδρίου και η µόνιµη ανάρτησή τους στο διαδίκτυο, η παρουσίαση των αναρτηµένων ανακοινώσεων σε ειδικό χώρο µόνο σε ηλεκτρονική µορφή και η συνάντηση µε τον ειδικό που θα αφορά σε ένα συγκεκριµένο αριθµό ιατρών και θα απαιτεί προεγγραφή. Σηµειωτέον ότι πληροφορίες για την πρόοδο των εργασιών του Συνεδρίου θα µπορείτε να παίρνετε από την ειδική ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

Με την ελπίδα ότι το 32ο Συνέδριο µέσα στις αντιξοότητες θα καλύψει τους βασικούς τους στόχους και τις απαιτήσεις σας, όλα τα µέλη της Οργανωτικής Επιτροπής αλλά και εγώ προσωπικά σας προσκαλώ για τη στήριξη του και προσβλέπω στην ενεργό συµµετοχή σας στις εργασίες του. Στις δύσκολες αυτές ώρες η διατήρηση της ποιότητας και η σταθερή διάθεση για πρόοδο είναι πιθανότατα οι ισχυρότερες γραµµές άµυνας σε έναν κόσµο που δείχνει να χάνει τις σταθερές του.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισµούς

Σπύρος Μιχόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *