Επικείμενη εξόφληση παλαιών οφειλων ΟΠΑΔ

 

Προς: edapy@eopyy.gov.gr

ΠΡΟΣ : Τον ΕΟΠΥΥ Αθηνών και EOΠΥΥ Πρέβεζας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Πρός τον ΟΠΑΔ Πρέβεζας (ΥΠΑΔ)

Πρέβεζα 17-11-2012

Κύριοι. Διαβάσαμε την ανακοίνωσή σας περί επικείμενης εξόφλησης των παλαιών οφειλών οφειλών του ΟΠΑΔ πρός Ιατρούς. Οπως περιγράφετε,  “Η διαδικασία ξεκινά με την είσοδο στο e-ΔΑΠΥ και στο www.eopyy.gov.gr. Στη συνέχεια επιλέγουμε ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ–> eΔΑΠΥ–> Πίνακας Υποβολών και Υπολοίπων. Το επόμενο βήμα είναι η εισαγωγή κωδικών (αυτοί του e-ΔΑΠΥ) και η είδοσος στο σύστημα. Τέλος  η εισαγωγή των δεδομένων των παραστατικών που έχουν τιμολογηθεί στα Ταμεία ανά παραστατικό”. Επίσης γράφετε,”Σε συνέχεια των ανωτέρω, παρακαλείσθε όπως προβείτε στην αποτύπωση / καταχώριση όλων των απαιτήσεων πριν της ιδρύσεως του ΕΟΠΥΥ στην ειδική εφαρμογή «ΔΑΠΥ – Πίνακας Υποβολών & Υπολοίπων ανά Ασφαλιστικό Ταμείο» έως και 10/12/2012 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ (καταληκτική ημερομηνία)”. ΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ!!!!!

Δυστυχώς άν ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΩΡΑ γιά να τα κάνω όλα αυτά απέτυχα. Μας έχετε

γεμίσει με Username και κωδικούς. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ. Αδυνατώ να κατανοήσω ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ καθε φυσικό πρόσωπο, ιατρό κλπ, με τον ΑΜΚΑ του και με το ΑΦΜ του???  Τέλος πάντων. Σας δηλώνω ότι με βάση την υπ αριθμ πρωτοκ. 5855/30-12-2011 βεβαίωση του ΥΠΑΔ Πρέβεζας, Ο ΟΠΑΔ μου οφείλει τα εξής ποσά, γιά ιατρικές υπηρεσίες:


* Απρίλιος 2011  αιτούμενο ποσόν 2.845,00 Εuros
* Μάϊος 2011       αιτούμενο ποσόν 2.140,00
* Ιούνιος 2011     αιτούμενο ποσόν 2.790,00
* Ιούλιος 2011     αιτούμενο ποσόν 2975,00
* Αύγουστος 2011 αιτούμενο ποσόν  3.460,00
* Σεπτέμβριος 2011 αιτούμενο ποσό 3.450,00
* Οκτώβριος 2011 αιτούμενο ποσό   2.635,00
————————————————————
ΣΥΝΟΛΟΝ αιτούμενου ποσού = 20.295,00

Το ποσόν αυτό πρέπει να κατατεθεί στόν δηλωθέντα με IBAN λογαριασμό μου στήν Τράπεζα Πειραιώς.

Παρακαλώ γνωρίστε μου τί αλλες ΣΑΦΕΙΣ ενέργειες πρέπει να κάνω. ΔΕΝ έχω καμμία διάθεση να …..παίζω Playstation κάθε μέρα. με τις ανεπιτυχείς εφαρμογές λογισμικού σας.

 

 

Δρ. Χαράλαμπος Γκούβας

Ορθοπεδικός

Harry Gouvas <harrygouvas@gmail.com>

 

 

2 thoughts to “Επικείμενη εξόφληση παλαιών οφειλων ΟΠΑΔ”

  1. Συναδελφε απο οτι μπορω να καταλαβω, η εγκυκλιος αυτη αφορα ιατρους ηδη συμβεβλημενους με τον ΕΟΠΥΥ οι οποιοι και εχουν πιστοποιηθει στο συστημα e-ΔΑΠΥ και εχουν διαφορετικους κωδικους απο το χρειαζεται για συνταγογραφηση.
    Δεν αναφερεται πουθενα στην εγκυκλιο η διαδικασια πιστοποιησης για τους μη συμβεβλημενους, η οποια ουτως ή άλλως ειναι χρονοβορα και θελει σε καποιο σταδιο της αυτοπροσωπη διαδικασια του ιατρου σε καποια υπηρεσια του ΕΟΠΥΥ.
    Ως μη συμβεβλημενος θα περιμενω να ξεκαθαρισει σε ποιους αναφερεται διοτι οπως εχω γραψει σε σχολιο σε αλλη αναρτηση μας κυνηγαει ενα τερας γραφειοκρατιας!!
    Σε site φυσικοθεραπευτων, αναφερει ο συντακτης: <>.

  2. …..αναφερει ο συντακτης: <>.
    Απλως περιμενουμε μηπως εδεησουν και διευκρινισουν σε ποιους αναφερονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *