Ελληνίδα γέννησε μέσα σε ένα ταξί στη Νέα Υόρκη!

Μια Ελληνίδα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί όχι σε ένα μαιευτήριο αλλά στο πίσω κάθισμα ενός ταξί!

Σίγουρα η Ελληνίδα Μπέκα Οικονομόπουλος ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί σε ένα ταξί στους δρόμους της Νέας Υόρκης και μόλις λίγα τετράγωνα μακριά από το σπίτι της!

Να σημειωθεί ότι η εγκυμονούσα Μπέκα, δεν ήταν στις μέρες της αφού είχε ακόμα 2 εβδομάδες για να γεννήσει! Πριν από το ευτυχές γεγονός το ζευγάρι είχε πάει σε μια συγκέντρωση και όταν γύριζαν σπίτι με το ταξί την έπιασαν οι πόνοι!

Τότε αμέσως ο άνδρας της προσπάθησε να την βοηθήσει αφού κι εκείνος δεν περίμενε ότι θα γεννούσε εκείνη τη στιγμή!

Όμως η μικρή, φαίνεται ότι βιαζόταν αρκετά και δεν ταλαιπώρησε καθόλου τη μητέρα της! «Δεν χρειάστηκε καν να σπρώξω! Αφού ο Jason έπιασε αμέσως το κεφάλι του μωρού! Φέραμε στον κόσμο το παιδί μας μόνοι μας» είπε συγκινημένη η μητέρα.

Ο ευτυχισμένος πατέρας Jason, «ξεγέννησε» μόνος του την γυναίκα του και πολύ συγκινημένος κατέγραψε καρέ καρέ με την κάμερα όλη τη διαδικασία όπου το μωρό μεταφέρθηκε από το ταξί στο ασθενοφόρο και μετά στο μαιευτήριο!

Η Μπέκα είπε στον γιατρό της :«Γέννησα 45 λεπτά αργότερα από τις πρώτες συσπάσεις. Όλα έγιναν ένα μόλις τετράγωνο μακριά από το σπίτι μας!»

Star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *