Ολοένα και περισσότερες οικογένειες δεν έχουν … ένα πιάτο φαγητό!

“Το ποτήρι ξεχείλισε  με τα τελευταία προτεινόμενα μέτρα και καθίσταται επιτακτική η ανάγκη μαζικής διαμαρτυρίας”, τονίζει σε ανακοίνωσή της η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Τριτέκνων και  καλεί όλους τους τρίτεκνους της χώρας σε μαζικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί.

Στο Ηράκλειο η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Καλλεργών μπροστά από το Δημαρχείο Ηρακλείου (ΛΟΤΖΙΑ), όπου θα στηθούν καζάνια συσσιτίων σηματοδοτώντας την εξαθλίωση στην οποία έχουν περιέλθει οι τρίτεκνες οικογένειες εξ αιτίας των επιλογών των κυβερνόντων.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν σήμερα οι τρίτεκνοι ανέφεραν ότι είναι απαράδεκτο να αποτελεί τεκμήριο το κάθε παιδί, ενώ εξέφρασαν τη διαφωνία τους απέναντι στο να έχει το ίδιο αφορολόγητο όριο ένας άγαμος με κάποιον που έχει 2, 3 ή 4 παιδιά. Οι τρίτεκνοι κάνουν μάλιστα αναφορά για σαφή παραβίαση του Συντάγματος από τους κυβερνώντες, τη στιγμή που η φτώχεια ολοένα και “αφορά” περισσότερες οικογένειες.

Ο Σύλλογος Τριτέκνων στο Ηράκλειο αναφέρει ότι συνεχώς δέχονται αιτήματα για τρόφιμα, καθώς ολοένα και περισσότερες είναι οι οικογένειες που δεν έχουν ένα πιάτο φαγητό…

http://cretalive.gr/new/117541/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *