Ερρικος. Ντυνάν: Κυβερνητική διάσωση μέχρι την πώλησή του

Σε πράξη νομοθετικού περιεχομένου προχωρεί η Κυβέρνηση για τη διάσωση του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, ώστε να μπορέσει πράγματι να πωληθεί μέσω του διαγωνισμού που έχει ήδη ξεκινήσει.

Σε διυπουργική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, αποφασίσθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, να δοθεί στο νοσοκομείο από το ΙΚΑ ασφαλιστική ενημερότητα, προκειμένου να καταφέρει να προχωρήσει σε εισπράξεις των οφειλομένων του, να εξοφληθεί από τον ΕΟΠΥΥ μέρος των οφειλών του για την περίθαλψη των ασφαλισμένων του στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και να ληφθεί μέριμνα, ώστε να μπορέσει το νοσοκομείο να δανειοδοτηθεί.

Στόχος της Κυβέρνησης, είναι να κρατηθεί το νοσοκομείο σε λειτουργία μέχρι την εξεύρεση αξιόπιστου αγοραστή στον οποίο θα μεταβιβαστεί το πακέτο των μετοχών ως το τέλος του έτους.

Στη διυπουργική σύσκεψη μετείχαν οι υπουργοί Υγείας Α. Λυκουρέντζος και Εργασίας Γ. Βρούτσης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Ν. Μηταράκης, ο διοικητής του ΙΚΑ Ρ. Σπυρόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης Π. Μπαλτάκος.

http://www.iatronet.gr/newsarticle.asp?art_id=19930

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *