“Εισβολή” συνταξιούχων του ΙΚΑ στο υπουργείο Υγείας

Ένταση επικράτησε το πρωί της Τρίτης στο υπουργείο Υγείας στην οδό Αριστοτέλους στο κέντρο της Αθήνας, όταν εισέβαλαν στο κτίριο περίπου 200 συνταξιούχοι του ΙΚΑ, που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν στην προμήθεια των φαρμάκων τους.

Οι συνταξιούχοι ζητούσαν συνάντηση με τον υπουργό Ανδρέα Λυκουρέντζο, αλλά καθώς δεν έγιναν δεκτοί αιφνιδίασαν τους φύλακες της εισόδου και εισέβαλαν στο κτίριο, φθάνοντας μέχρι την πόρτα του γραφείου του υπουργού.

Ο υπουργός βγήκε έξω από το γραφείο του και όταν εκείνοι επιχείρησαν να διαμαρτυρηθούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως λένε οι ίδιοι, ο υπουργός τους είπε ότι λένε ψέματα και τους χαρακτήρισε “τραμπούκους”.

Όπως ανέφερε στο “Βήμα” ο πρόεδρός τους Δήμος Κουμπούρης, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος τους είπε συγκεκριμένα: “Σας χαρακτηρίζει τραμπούκικη ιδεολογία”, ενώ τους κατηγόρησε αναφέροντας “λέτε ψέμματα ότι δεν υπάρχουν γιατροί και φάρμακα”.

Από την πλευρά του υπουργείου δεν επιβεβαιώνουν αυτές τις εκφράσεις και αναφέρουν ότι ο υπουργός τους κάλεσε μόνον να μην φωνάζουν και όταν ηρεμήσουν τους περιμένει να συναντηθούν και να συζητήσουν.

http://news247.gr

3 thoughts to ““Εισβολή” συνταξιούχων του ΙΚΑ στο υπουργείο Υγείας”

  1. Ο ΕΟΠΥΥ του Βουδούρη- Διαύγεια – Έγγραφο B4Γ2ΟΞ7Μ-ΠΓΓ2 27/08/2012 – 2.500E για “συμμετοχή σε συμβούλια” μοιράζονται στα μελή του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ. Το κονδύλι ?, κρατηθείτε- 500.000Ε το χρόνο…. Ας ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ -ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ

  2. κ Λυκουρέτζο,
    ο ΕΟΠΥΥ κατερρέει όχι από τις ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ συνταγογραφήσεις, αλλά από όλους εκείνους τους αδρά αμοιβόμενους ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ υπαλλήλους του, που Αύγουστο μήνα -όπως φαίνεται στο diavgeia- πληρώνονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ για υπερωρίες (!!!) και συμμετοχή σε επιτροπές. Όλοι αυτοί οι διοικητικοί -που αν κάνετε έναν έλεγχο- απουσιάζουν από τη δουλειά τους ή χαζολογάνε στα διάφορα γραφεία, αμοίβονται ανελλιπώς κάθε μήνα ΑΔΡΑ, από τα λεφτά των ασφαλισμένων που δεν έχουν ούτε γιατρούς ούτε φάρμακα. ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ. Αφήστε την κλάψα και το περισπούδαστο ύφος και δώστε λύση προς το συμφέρον του Ελληνικού λαού. Και σταματήστε να αμοίβετε ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ

  3. Βρε Κε Τασσο και Κε Αρη ,

    Ακομα δεν καταλαβατε τι λαος ειμαστε ;;;

    Ειμαστε εκεινοι που παρα το οτι η χωρα καταστραφηκε ,φαλιρησε ,διαλυθηκε ,χρεοκωπησε εξαιτιας αυτων που μας κυβερνουν τωρα και εδω και 38 χρονια ,πηγαμε σε 2 (δυο) συνεχομενες εκλογικες αναμετρησεις και ψηφισαμε ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ τυπους που το εκαναν !!!

    Δειλιασαμε ,οπως παντα ,να παρουμε μια γενναια αποφαση και να τους στειλουμε απο ‘κει που ηρθαν !!!

    Και σεις συζητατε οτι υπαρχουν κηφηνες που χαζολογανε και πληρωνονται …

    Μην ακουτε περι Ελληνικης εξυπναδας ,γονιδιων και αλλες τετοιες αρλουμπες .
    Δυστυχως ,αυτα ακηκουν σε ενα πολυ μακρινο παρελθον !

    Ο λαος εχει αποβλακωθει οριστικα !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *