Μεγαλώνει η Αλυσίδα της Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας για τους Ανασφάλιστους μέσα από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής


ΓΝΑ ΣΥΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ – Α.ΦΛΕΜΙΓΚ – ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ κοντά στην προσπάθεια αυτή


Μετά την πρώτη θετική ανταπόκριση ανταπόκριση των διοικήσεων των Νοσοκομείων του ΓΝΑ «ΕΛΠΙΣ» και της Μονάδας Θεραπείας Πόνου του ΓΝΑ «ΠΑΤΗΣΙΩΝ», που έθεσαν τις κλινικές τους σε διαθεσιμότητα των ανασφάλιστων ασθενών, καθώς και των δευτεροβάθμιων και τριτοβάθμιων πανεπιστημιακών κλινικών, όπως ανέφερε  σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο του ΙΣΑ, ο Καθηγητής Χειρουργικής και τ.Υπουργός κος Θανάσης Γιαννόπουλος, συνεχίζεται η ο αγνώνας του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής για στήριξη στη δευτεροβάθμια περίθαλψη ανασφάλιστων ασθενών.

Ήδη λάβαμε από τη διοικήτρια του Σισμανογλείου, κα Ολγα Οικονόμου, επιστολή, με την οποία συντάσσεται στην εξυπηρέτηση των δευτεροβάθμιων και τριτοβάθμιων περιστατικών που χρήζουν νοσηλείας τόσο στο «Σισμανόγλειο», όσο και στα διοικητικά συνενωμένα ΓΝΑ «Α.Φλέμιγκ» και «Παπαδημητρίου».

Κάνουμε έκκληση σε όλες τις διοικήσεις για να δημιουργήσουμε μαζί ένα μεγάλο δίκτυο δευτεροβάθμιας στήριξης των ανασφάλιστων πολιτών, όπως δημιουργήσαμε το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και αναμένουμε τις επιστολής τους.

Σε αυτή την προσπάθεια, το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών καλεί όλα τα δευτεροβάθμια νοσηλευτικά ιδρύματα να συμμετέχουν.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια μεγάλη αλυσίδα φροντίδας Υγείας για τους ανασφάλιστους πολίτες που καθημερινά αυξάνουν ολοένα και περισσότερο.

Καλούμε και τις άλλες διοικήσεις όλων των νοσηλευτικών ιδρυμάτων να προβούν σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες, ώστε η αλυσίδα αυτή να αποτελέσει, μέσα από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, τη διέξοδο στο αδιέξοδο για τον ανασφάλιστο Άρρωστο

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *