Εικόνες σοκ από στοιβαγμένα σκυλιά που μετέφεραν για σφαγή

Εικόνες που σοκάρουν. Πεντακόσια πέντε ταλαιπωρημένα σκυλιά στοιβαγμένα στην καρότσα ενός φορτηγού με προορισμό την κρεαταγορά σκυλίσιου κρέατος στην Κίνα.

Αυτή την εικόνα αντιμετώπισαν είκοσι περίπου ακτιβιστές, μέλη φιλοζωικών οργανώσεων, που προσπάθησαν να σταματήσουν το φορτηγό που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο της επαρχίας Yunnan μεταξύ των πόλεων Fumin για Kunming

Τα σκυλιά είχαν στοιβαχθεί σε 156 μικρά κλουβιά χωρίς νερό και τροφή. Μάλιστα σύμφωνα με τους ακτιβιστές αρκετά από αυτά είχαν ήδη ψοφήσει εξαιτίας της έλλειψης νερού και της υπερβολικής ζέστης.

“Νιώθουμε αβοήθητοι. Ας σώσει ο Θεός τα σκυλιά” είπε ένας ακτιβιστής.

Στην Κίνα το κρέας σκύλου συνιστάται και από τους γιατρούς καθώς είναι υψηλό σε πρωτεΐνες και λίπος και βοηθάει στη καλή λειτουργία των νεφρών, στην τόνωση αλλά και είναι και αφροδισιακό για τους άντρες.

Τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί πολλές οι φιλοζωικές οργανώσεις, οι οποίες αγωνίζονται κατά της κατανάλωσης κρέατος από γάτα και σκύλο, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και οργανώνοντας διάφορες εκστρατείες, ώστε να σταματήσει η κακοποίηση των ζώων.

http://news247.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *