Ζαχαριάς Κωνσταντίνος. Γιατρός. Βουλευτής Αρκαδίας

Ζαχαριάς Κωνσταντίνος του Παναγιώτη βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομειακός Γιατρός Διευθυντής  Πνευμονολόγος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Πρόεδρος γιατρών ΕΣΥ νομού Αρκαδίας  μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας .Εκπρόσωπος του Συλλόγου  στον  ΠΙΣ. Αποτελεί  μεγίστη τιμή για το Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας η εκλογή του Κ. Ζαχαριά στην Βουλή των Ελλήνων γιατί πρόκειται για ένα διαμάντι γιατρού και ανθρώπου που θα αποτελέσει σίγουρα μια όαση τιμιότητας , βαθιάς γνώσης  των ιατρικών προβλημάτων και αποτελεσματικότητας μέσα σε αυτή την παρακμιακή κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας.  Ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας εύχεται καλή επιτυχία στον αγαπητό Κώστα στα νέα καθήκοντα του. Θα μας λήψη  από το νοσοκομείο αλλά είμαστε σίγουροι ότι με τις βαθιές  και τις πολύτιμες γνώσεις  του που απέκτησε από το πέρασμα του στο ΕΣΥ θα είναι ένας μαχητής στην προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της Υγείας, Φίλε Κώστα καλή επιτυχία . Εμείς Θα είμαστε πάντα δίπλα σου και θα σε τιμάμε είμαστε σίγουροι ότι θα επιτύχεις γιατί είσαι ένας αγνός και ασυμβίβαστος μαχητής.

Παπασταματάκης Γεώργιος

Πρόεδρος ΙΣΑ

2 thoughts to “Ζαχαριάς Κωνσταντίνος. Γιατρός. Βουλευτής Αρκαδίας”

  1. Είμαστε όλοι περήφανοι και περιχαρείς για την εκλογή του Κώστα. Ο Κώστας είναι ένας αξιόλογος συνάδελφος και φίλος, ΤΙΜΙΟΣ και ηθικός. Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που τον περιμένει.

  2. Tι χαρά , τι αύρα αισιοδοξίας η εκλογή του κυρίου Ζαχαριά . Σαν ειδικευόμενος Γενικής Ιατρικής είχα την τιμή να τον γνωρίσω από το 1998 έως το 2002. Μου δίδαξε πολλά και σαν γιατρός και σαν άνθρωπος. Προσηνής , χαμογελαστός πάντα με χρόνο για τους ειδικευόμενους. Είναι τεράστια τιμή για τον ΣΥΡΙΖΑ που τον έχει στα βουλευτικά του έδρανα.
    Συνεχίστε έτσι κύριε Κώστα. Χαμογελαστός και απλός. Το χαμόγελο μιας ωραίας ψυχής.
    Εκπροσωπείτε το άξιο και το αγνό που υπάρχει ακόμα κρυμμένο σ’ αυτή την κακοποιημένη
    χώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *