Απάντηση του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά στις προεκλογικές υποσχέσεις.


 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά δεν μπορεί να δεχθεί να γίνει η περίθαλψη του Ελληνικού Λαού σημείο προεκλογικής υποσχεσιολογίας  και μεγάλων λόγων.

Είναι γνωστό ότι σε δύο χρόνια η κυβέρνηση εξαθλίωσε την περίθαλψη του Ελληνικού Λαού και την υποβάθμισε στα επίπεδα του 1950, καθώς επίσης ότι εξευτέλισε το έργο και την επιστημονική υπόσταση του Έλληνα ιατρού.

 Οι πρώτες κομματικές εξαγγελίες του κυβερνώντος κόμματος δια του στόματος του Κου Βενιζέλου Ευάγγελου είναι περί δωρεάν περίθαλψης σε  όλο το λαό ασφαλισμένο και ανασφάλιστο!!!

      Τώρα  θυμήθηκαν τον πολίτη;        ενώ του έχουν  εξαθλιώσει την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στην  δευτεροβάθμια περίθαλψη:

Εμείς απαντούμε στον εξαγγέλλοντα κομματικό σχηματισμό που προεκλογικά αγνόησε τα θεσμικά όργανα.

  • Ας είχε στελεχώσει τα Νοσοκομεία  με ιατρούς , νοσηλευτές καθώς επίσης να τα έχει  εφοδιάσει με τα απαραίτητα αναλώσιμα, φάρμακα, υλικά και μηχανήματα.
  • Ας είχε  πληρώσει τους Κλινικούς και Εργαστηριακούς ιατρούς που τους χρωστάει δεδουλευμένα τουλάχιστον  2 ετών.
  • Ας είχε  στηρίξει τις δομές των ιατρείων και εργαστηρίων του πρώην ΙΚΑ  και να είχε σταματήσει του πειραματισμούς  του θνησιγενή όπως τον κατέστησε  Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
  • Ας φρόντιζε να καλύψει  με ασφαλές και απαραίτητο φάρμακο την φαρμακευτική περίθαλψη του Ελληνικού Λαού και μετά να εξαγγείλει αυτά που εξήγγειλε.

Ως εκ τούτου δεν επιτρέπουμε άλλα αναληθή  λόγια, τα οποία ως πομφόλυγες θα διαρκέσουν όσο και η προεκλογική περίοδος.

 

Ας σεβαστεί η απερχόμενη κυβέρνηση το υπέρτατο αγαθό, το αγαθό της Υγείας των πολιτών που τους το οφείλει και να μην τον εμπαίζει.

 

Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ                                        ΣΑΡΩΦ ΠΑΥΛΟΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *