Οι γιατροί δεν αντέχουν άλλο Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 – ΩΡΑ 12:00μ.μ. έξω από τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ

2 χρόνια απλήρωτους τους γιατρούς έχει αφήσει ο ΟΠΑΔ και 3 μήνες ο ΕΟΠΥΥ  – Φτάνει! – Οι γιατροί δεν αντέχουν άλλο
Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 – ΩΡΑ 12:00μ.μ. έξω από τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ

Εθελοντές, στην υπηρεσία του Ελληνικού Κράτους και της Ελληνικής Πολιτείας, οι γιατροί της Αθήνας εξετάζουν δωρεάν ασθενείς που έχουν προπληρώσει την περίθαλψη τους. Απλήρωτοι οι γιατροί καταθέτουν με απόγνωση το αίτημα για αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους 3 χρόνια.
Στο ίδιο κλίμα αναξιοπιστίας και εμπαιγμού του ΟΠΑΔ, η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τους ελευθεροεπαγγεματίες γιατρούς της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, χωρίς αμοιβή και στον ΕΟΠΥΥ.
Από τη Δευτέρα 9-4-2012 , ο  Ιατρικός Σύλλογος  Αθηνών καλεί τα μέλη του – γιατρούς συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ και γιατρούς μη συμβεβλημένους με πιστοποιημένο κωδικό, να απέχουν από τη συνταγογράφηση και την αναγραφή παρακλινικών εξετάσεων, καθώς και την εκτέλεση των σχετικών παραπεμπτικών και να παρέχουν τις υπηρεσίες τους προς τους ασφαλισμένους χορηγώντας Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών με τη νόμιμη αμοιβή.

Καλούμε όλα τα μέλη μας την Δευτέρα 9 Απριλίου 2012 , σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κλινικών και εργαστηριακών γιατρών έξω από τα γραφεία  του ΕΟΠΥΥ (Λεωφόρο Κηφισίας 39 ) για να διεκδικήσουμε αποτελεσματικά, ΟΛΟΙ μαζί την αποπληρωμή των δεδουλευμένων.

Ζητούμε την συμμετοχή όλων των κλαδικών συλλόγων για να διεκδικήσουμε την  αποπληρωμή των οφειλών του ΕΟΠΥΥ.

Το βάρος της περίθαλψης ταλαντεύεται από τις πλάτες των αρρώστων στις πλάτες των γιατρών. Οι άρρωστοι δεν αντέχουν να διπλοπληρώνουν και οι γιατροί δεν αντέχουν να επιβιώσουν  απλήρωτοι.
Δε μπορούμε να ανεχθούμε άλλο την απαξίωση και την κοροϊδία των γιατρών στο λειτούργημα που τελούν με στόχο ζωής τον ΑΝΘΡΩΠΟ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                         ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *