Μπόινγκ των Μαλαισιανών αερογραμμών έπεσε στην ανατολική Ουκρανία. Τουλάχιστον 280 επιβάτες και 15 μέλη του πληρώματος επέβαιναν στο αεροσκάφος

140717163734-ukraine-map-mlalaysia-c1-mainΝέα αεροπορική τραγωδία. Έπεσε επιβατικό αεροσκάφος. Τουλάχιστον 280 επιβάτες και 15 μέλη του πληρώματος επέβαιναν στο αεροσκάφος

Μπόινγκ 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών έπεσε στην ανατολική Ουκρανία όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ιντερφάξ.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι είδαν με τα μάτια τους τη συντριβή κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία, συγκεκριμένα στο Ντονιέτσκ. Στο Μπόινγκ επέβαιναν 280 επιβάτες και 15 μέλη του πληρώματος.

Πρόκειται για επιβατικό αεροσκάφος, όμοιο με εκείνο που είχε χαθεί πριν καιρό και εκτελούσε τακτικό δρομολόγιο.

Εκτελούσε πτήση από το Άμστερνταμ για την Κουάλα Λουμπούρ, ενώ άγνωστο είναι το γιατί πετούσε πάνω από την περιοχή που βρίσκεται εν μέσω εχθροπραξιών.

Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώθηκε από τις Μαλαισιανές αερογραμμές οι οποίες ανέφεραν ότι έχασαν επαφή με το αεροπλάνο με τελευταία αναφερόμενη πληροφορία να είναι το πέρασμα πάνω από τον εναέριο χώρο της Ουκρανίας.

H πτήση είναι η ΜΗ17.Το αεροπλάνο έφυγε 12.14 από το Άμστερνταμ (τοπική ώρα), και θα έφτανε στην Κουάλα Λουμπούρ 06.09 το πρωί της Παρασκευής.

Το EuroMaidan έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο των πρώτων πλάνων της τραγωδίας:
imagμe.ashxvideo από cnn  imagξe.ashximage.ashx

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *