Διαβεβαίωση Γεωργιάδη για κάλυψη των κενών θέσεων των οδηγών του ΚΥ Άστρους – Αναστολή των κινητοποιήσεων

εκαβΤη διαβεβαίωση ότι σύντομα θα λυθεί το θέμα της έλλειψης οδηγών για το ασθενοφόρου του ΚΥ Αστρους, έλαβαν σήμερα το πρωί, από τον Υπουργό Υγείας κ. Αδωνι Γεωργιάδη, τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής που τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του στην Αθήνα, συνοδευόμενα από τον βουλευτή Αρκαδίας κ. Ανδ. Λυκουρέντζο και τον Αστρινό, Διοικητή της 1ης ΠΕΣΥ, κ. Βασ. Κοντοζαμάνη. Ο κ. Γεωργιάδης, σύμφωνα με ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής, έδειξε ενδιαφέρον για το θέμα και μετά απ” αυτή την εξέλιξη, αλλά και την ενημέρωση πως γίνονται κινήσεις και από τον Δήμο, για την επίλυση του προβλήματος, αποφασίστηκε η αναστολή των κινητοποιήσεων που είχαν προγραμματιστεί για τις 19/3.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΡΟΥΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα 11/3/2-14 και ώρα 09.00 πμ, μέλη της Συνοτνιστικής Επιτροπής, συνοδευόμενα από τον πρώην Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Διοικητή της 1ης ΠΕΣΥ κ. Βασίλειο Κοντοζαμάνη, συναντήθηκαν με τον Υπουργό Υγείας κ. Αδωνι Γεωργιάδη, στο γραφείο του στην Αθήνα, με θέμα τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας με οδηγούς ασθενοφόρου.

Ο Υπουργός Υγείας ευαισθητοποιήθηκε και έδειξε ενδιαφέρον για το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει. Αφού ενημερώθηκε πλήρως διαβεβαίωσε τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής ότι άμεσα θα δοθεί οριστική λύση για τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας με οδηγούς ασθενοφόρου.

Μετά τις ανωτέρω θετικές εξελίξεις και την παράλληλη διαβεβαίωση του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας ότι βρίσκονται σε εξέλιξη και οι δικές του πρωτοβουλίες σχετικά με το αναφερόμενο θέμα, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής αποφάσισαν ομόφωνα την αναστολή των κινητοποιήσεων που είχαν προαναγγελθεί.

http://www.arcadiaportal.gr/news/diabebaiosi-georgiadi-gia-kalupsi-ton-kenon-theseon-ton-odigon-tou-ku-astrous-%E2%80%93-anastoli-ton-ki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.