Λιάνα Κανέλλη στην Βουλή.O πόλεμος της φρατζόλας (video)

Τους πήρε …σώβρακα η βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος, Λιάνα Κανέλλη, η οποία ανέβηκε στο βήμα της Βουλής με μια φρατζόλα ψωμί, ένα μπουκάλι γάλα και ένα λογαριασμό της ΔΕΗ.

Με τα δύο βασικά αγαθά και το λογαριασμό της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρικού Ρεύματος η ευρηματική βουλευτίνα κατάφερε να οπτικοποιήσει τη σκληρή καθημερινότητα του Έλληνα.

Φωνή βοόντως εν τη ερήμω; Εκείνη, πάντως, πέτυχε το στόχο της.

«Η φρατζόλα κοστίζει 0,60 ευρώ και το γάλα 2 ευρώ. Μόνο για αυτά τα δύο μια τετραμελής οικογένεια πρέπει να πληρώσει 939 ευρώ το χρόνο, 939 και μην με κατηγορήσετε για λαϊκισμό», είπε αγανακτισμένη η βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Ο πρόεδρος στην έδρα, Βαγγέλης Αργύρης, προσπάθησε να πείσει τη βουλευτίνα ότι αυτή δεν είναι και η καλύτερη εικόνα για το Κοινοβούλιο.

«Ξέρω χαλάω το ντεκόρ! Αλλά ξεχάσατε το ψωμί του Στέφανου Μάνου;», απάντησε αφοπλιστικά η βουλευτίνα που έδωσε στη συνέχεια τόσο τη φρατζόλα όσο και το γάλα για να κρατηθούν στα πρακτικά.

Στα πρακτικά άφησε κι έναν λογαριασμό της ΔΕΗ γύρω στα 80 ευρώ, που χρεώθηκε σε σπίτι 70 τμ. με ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος, αφού τον περισσότερο καιρό ήταν κλειστό.

«Το νερό νεράκι και το ψωμί ψωμάκι» φωνάζει ο Έλληνας Γιωργάκη;

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=384739&cid=7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *