Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ άνοιξε τις πόρτες του για τους ασθενείς

παλλαδιονTο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας “ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ” ξεκίνησε την λειτουργία του την Τρίτη 08 Οκτωβρίου και ήρθε να καλύψει το κενό που υπάρχει στον τομέα της αποκατάστασης μετά από ένα χειρουργείο, ένα ατύχημα, μία ασθένεια.

Το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, είναι ένας χώρος 9.000μ2, σε έκταση 32 στρεμμάτων, στην καρδιά της Πελοποννήσου, στην Τρίπολη. Απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης “Η Ευαγγελίστρια”. Διαθέτει 118 κλίνες και οι εσωτερικοί του χώροι έχουν σχεδιαστεί ώστε ασθενείς με κινητικά προβλήματα να μπορούν να κινούνται με άνεση, ελευθερία και ασφάλεια.

Στο Κέντρο μπορούν να απευθύνονται ασθενείς που αντιμετωπίζουν:

ακρωτηριασμούς από τροχαία ή άλλου τύπου ατυχήματα

παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος, όπως κατάγματα, οστεοαρθρίτιδα, οστεοπόρωση, τενοντίτιδες, αρθροπάθειες, σκολίωση, αθλητικές κακώσεις

παθήσεις του νευρικού συστήματος, όπως αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, βλάβες νωτιαίου μυελού, κρανιοεγκεφαλική κάκωση, πολλαπλή σκλήρυνση, νόσος Πάρκινσον, πολυνευροπάθειες

παθήσεις του καρδιαγγειακού συστήματος, όπως μετά από έμφραγμα μυοκαρδίου και χειρουργεία καρδιάς και αγγείων

παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος, όπως χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια, ινοκυστική πνευμονοπάθεια, άσθμα

 

Η διεπιστημονική ομάδα του Κέντρου, εξασφαλίζει θεραπείες που θα φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και είναι δίπλα στον ασθενή, σε όλη την πορεία της νοσηλείας του. Η ομάδα του Κέντρου αποτελείται από Ιατρό Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, Παθολόγο, Νευρολόγο , Καρδιολόγο, Μικροβιολόγο, Ακτινολόγο, καθώς και άλλες ιατρικές ειδικότητες. Αποτελείται επίσης από φυσιοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, γυμναστή, ψυχολόγο, διαιτολόγο, κοινωνικό λειτουργό και εξειδικευμένους νοσηλευτές.

 

Όραμα των ανθρώπων του Κέντρου είναι να προσφέρουν χρήσιμες ιατρικές υπηρεσίες στους ασθενείς και τους οικείους τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.