Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Σε τελικό στάδιο τά έργα ηλιοθερμίας

IMG_0503  Ξεκινούν σήμερα Τρίτη 27/8/2013 οι εργασίες του δεύτερου και τελικού σταδίου του μεγάλου έργου ηλιοθερμίας που υλοποιείται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Σήμερα το πρωϊ έφθασαν στο χώρο του Νοσηλευτικού Ιδρύματος όλος ο υπόλοιπος εξοπλισμός των ηλιοθερμικών συστημάτων και ξεκίνησε η τοποθέτησή τους. Ειδικότερα πρόκειται για την τοποθέτηση των υπολοίπων 135 τεμαχίων ηλιακών συλλεκτών που έρχονται να προστεθούν στα υφιστάμενα 95.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε 10 ημέρες και περίπου στα μέσα Σεπτέμβρη θα έχει ολοκληρωθεί πια το σύνολο των IMG_0498υποέργων.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο της ηλιοθερμίας και εξοικονόμησης ενέργειας περιλαμβάνει τα εξής υποέργα:

1. Ηλιοθερμικό με αντιστάσεις

2. Επέκταση BEMS

3. Θερμομόνωση στέγης

 

Τα ανωτέρω έργο αποτελεί το μεγαλύτερο δημόσιο έργο ηλιοθερμίας που εκτελείται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας με πολλαπλά οφέλη για το Νοσοκομείο.

IMG_0507

Με αφορμή τη σημερινή εξέλιξη ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας κ.Γεώργιος Μπέζος δήλωσε :

 

« Νοιώθουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ ικανοποιημένοι και αισιόδοξοι διότι ένα σχετικά μικρό επαρχιακό νοσοκομείο καταφέρνει με τους ανθρώπους του να υλοποιεί  τέτοια σημαντικά και πρωτοποριακά έργα. Ωστόσο αυτό όσο και τα υπόλοιπα έργα που έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη μας κάνουν ως Μεσσήνιους και ως πολίτες, που πασχίζουμε καθημερινά για το αγαθό της Υγείας και την αναβάθμιση της ποιότητας των υγειονομικών υπηρεσιών που προσφέρει το Νοσοκομείο μας, υπερήφανους και αισιόδοξους.

 

Συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ τους συνεργάτες μου»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *