3 thoughts to “Εδώ γελάμε ή κλαίμε;;; Ανδρέας Λυκουρέντζος. “Είναι τόσες πολλές, οι καταγγελίες του προέδρου του ΙΣΑ ..”

  1. Η ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ δήλωση του κ. Λυκουρέντζου, δείχνει και το επίπεδο του ανθρώπου που διοικέι τον χώρο της Υγείας, αλλά και την αδιαφορία του για το ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ. Μη ξεχνάμε πως επί 2 χρόνια τον βομβάρδιζα με τα έργα και τις ημέρες της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ κ. Σιουρούνη κι έκανε το κορόιδο. Μη ξεχνάμε πως επί 2 χρόνια του έκανα 3 καταγγελίες για την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ και τις έβαζε στο συρτάρι, μέχρι που βγήκαμε μαζί με το ΑΠΘ στο κουρμπέτιο της ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ κι άρχισαν να ζορίζονται.
    Ο υπουργός έχει αποδείξει πως το ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ δεν τον νοιάζει. Και από την ώρα που δηλώνει στην κάμερα, πως ΔΕΝ ασχολείται με τις καταγγελίες που του κάνει ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου για το Νοσοκομείο, το μόνο που του χρειάζεται, είναι μια ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ για να διερευνήσει ΓΙΑΤΙ μας έχει γραμμένους στα παλιά του τα παπούτσια και δεν αισχύνεται να το δηλώνει ΔΗΜΟΣΙΩΣ κιόλας. Κύριε Παπασταματάκη δε νομίζω πως σας αφήνει περιθώρια για άλλη υπομονή …..η αδιαφορία που μας πετάει στα μούτρα ο κύριος Λυκουρέντζος.

  2. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΛΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ……… ΣΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ…… ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!

  3. Αχ βρε …ιατρε και Κα Παπαδοπουλου , τιποτε δεν εχετε καταλαβει για το πως κινουνται αυτα τα υποκειμενα .
    Δεν τους απασχολει ποσως αν θα βγουν ή οχι βουλευτες .
    Εχουν κανει τα κονε και θα βολευτουν σε καποια θεσουλα ,οταν ερθει η ωρα ,χωρις ο ανοητος αυτος λαος να παιρνει χαμπαρι ποτε!

    Αλλωστε δεν εχει αλλαξει τιποτε στη χωρα εκτος το οτι μας ” αναγκαζουν ” να μαζεψουμε φορους για να ξεπληρωσουμε τα χρεη .
    Αλλα αυτο συνεβαινε παντα ,δεν ειναι καινουργιο .Ολοι οι κατακτητες παντα επαιρναν τον πλουτο ,υλικο και πνευματικο ,γι’ αυτο η χωρα εμενε συνεχεια γυμνη απο καθε αποψη …

    Μολις ξεζουμισουν τη χωρα παλι θα μας αφησουν στη μοιρα μας ,να επιστρεψουμε σ’αυτο που ξερουμε αριστα να κανουμε διαχρονικα .
    Την τεχνη του να ελισσεσαι !!!Την κομπινα για να επιβιωσουμε ,την απατη για ενα καρβελι ψωμι …

    Αυτο δεν κανουν και οι πολιτικοι μας τοσες δεκαετιες ;;;
    Ο καθενας τους εχει και απο πεντε διδακτορικα στους …επικινδυνους ελιγμους !

    Αλλωστε ζουν στην καταλληλη χωρα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *