ΙΣΑ. Ενημερωτική Εκδήλωση για Μεταπτυχιακές Σπουδές και Εργασία για Άνεργους Γιατρούς στη Γερμανία

ΙΣΑsmallΟ Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, σε συνεργασία με το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων (BMAS) της Γερμανίας, οργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για άνεργους γιατρούς σχετικά με τις δυνατότητες εργασίας ή μετεκπαιδευτικών σπουδών στη Γερμανία. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 27η Μαΐου 2013 και ώρα 19:00 στο συνεδριακό χώρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Σεβαστουπόλεως 113, 3ος όροφος, ενώ ακολούθως στις 28 και 29 Μαΐου θα υπάρχει η δυνατότητα για ατομική συμβουλευτική ενημέρωση των γιατρών από στελέχη της Κεντρικής Υπηρεσίας Προσωπικού (ZAV) του Υπουργείου.

 

Το πρόγραμμα εντάσσεται στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος «Προώθηση της επαγγελματικής κινητικότητας νέων σε αναζήτηση επαγγελματικής κατάρτισης και ανέργων ειδικευμένων στελεχών της Ευρώπης» και απευθύνεται σε άνεργους ιατρούς ειδικευμένους και ειδικευόμενους, που επιθυμούν να εξασφαλίσουν και να κατοχυρώσουν συγκεκριμένη θέση εργασίας στη Γερμανία, γνωρίζοντας τους ακριβείς όρους και προϋποθέσεις. Όσοι ενταχθούν στο πρόγραμμα, θα τύχουν πλήθους ωφελημάτων και διευκολύνσεων που αυτό περιλαμβάνει.

 

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι να παρευρεθούν και ενημερωθούν λεπτομερώς, ασχέτως γνώσης της γερμανικής γλώσσας, δεδομένου ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει σχετική πρόνοια για την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας με επιδότηση από το γερμανικό κράτος.

 

Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα θα συζητηθούν στην εκδήλωση, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο Γραφείο Ευρέσεως εργασίας του ΙΣΑ, στα τηλέφωνα 210 3839770 εσωτ 211 και 213 καθώς και στο τηλέφωνο 6972 702589 ή στο email tkal@isathens.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *