Αν είναι ποτέ δυνατόν. Την ίδια ώρα με το ίδιο θέμα δίνουν συνέντευξη και ο υπουργός και ο ΠΙΣ.

Αθήνα 5.9.2011
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος θα δώσει Συνέντευξη Τύπου προκειμένου να ενημερώσει την κοινή γνώμη για τα τρέχοντα σοβαρά προβλήματα στο χώρο της υγείας, καθώς και για τις κινητοποιήσεις των γιατρών.
Το μήνα Σεπτέμβριο έχει κηρύξει ο Π.Ι.Σ. με ομόφωνη απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης μήνα κινητοποιήσεων αρχίζοντας από την προειδοποιητική 48ωρη Πανελλαδική απεργία στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου και με συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα το Δ.Σ. του Π.Ι.Σ θα αναφερθεί στις διατάξεις του απαράδεκτου Κυβερνητικού Σχεδίου για τον ΕΟΠΥΥ, καθώς και για το νέο Σχέδιο Νόμου που έδωσε την τελευταία εβδομάδα στη δημοσιοτητα το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με θέμα; «Ανασυγκρότηση του Εϋνικού Συστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Ένταξη των Κ.Α.Φ.Κ.Α. στο Ε.Σ.Υ. για την παροχή υπηρεσιών Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης – Σύσταση ενιαίου Εϋνικού Μητρώου δικαιούχων επιδομάτων και άλλες διατάξεις».

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του υπουργείου (Αριστοτέλους 17) αύριο Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2011 – και ώρα 11:00π.μ – με θέμα :«Ανασυγκρότηση του Εθνικού Συστήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Ένταξη των Κ. Α. Φ. Κ. Α στο Ε. Σ. Υ. για την παροχή υπηρεσιών Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης – Σύσταση ενιαίου Εθνικού Μητρώου δικαιούχων επιδομάτων και άλλες διατάξεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *