Λήμνος: Πρόταση του Υπουργείου υγείας για δημιουργία νοσοκομείου τέρατος

λημνος νοσοκ.Έδρασαν πάλι οι «σοφοί» του υπουργείου κι απ ότι μαθαίνουμε στείλαν νέα απόφαση «αναβάθμισης» του νοσοκομείου μας. Ακαούστε αν έχετε το θεό σας τι αποφάσισαν και είχαν το θράσσος να ζητήσουν τις απόψεις μας γι αυτή τους την απόφαση.

Καταργούν λοιπόν:

μια θέση παθολόγου,
μια θέση χειρουργού και
δυό θέσεις γενικών γιατρών,

με άλλα λόγια αφήνουν το νοσοκομείο με κουτσουρεμένες τις κλινικές κορμού και το τμήμα των επειγόντων και στη θέση τους δημιουργούν:

πέμπτη θέση μικροβιολόγου
τέταρτη θέση ακτινολόγου
δεύτερη θέση ΩΡΛ και
θέση πνευμονολόγου

Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο.

Ευτυχώς από ότι μαθαίνουμε εκτός από το επιστημονικό συμβούλιο και την ένωση γιατρών ακόμη και η Κατίνα κατάλαβε το γελοίο της υπόθεσης και στείλαν έγγραφο που ζητάει να μην αλλάξει τίποτε. Όχι βέβαια ότι τα έγγραφα του νοσοκομείου τα λαμβάνουν και πολύ υπόψη τους οι ανόητοι στα κεντρικά, αλλά και το να δημιουργούν καταστάσεις χωρίς λόγο που μόνο αποτελεσμα θα έχουν την παραπέρα υποβάθμιση του νοσοκομείου ξεφεύγει από τα όρια της λογικής ακόμη και αυτής της τρόικας και των υπαλλήλων της.

Ας ελπίσουμε  ότι κάποιος λογικός εκεί μέσα θα πάρει χαμπάρι το τι ανοησίες γίνονται και θα σταματήσει την παραπέρα υποβάθμιση του νοσοκομείου μας.

http://nosokomeiolimnou.gr/?p=22390

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *