Γ.Γ. υπουργείου Οικονομικών: Ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα παραμένει υψηλός.

Ο γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών, το δήλωσε αυτό στην γενική συνέλευση των Ασφαλιστικών Εταιρειών
– Του φάνηκαν πολλά τα 586 ευρώ κατώτατος μισθός για τους άνω των 25 και τα 511 για τους κάτω των 25
– Η δήλωση του Γιώργου Μέργου έρχεται λίγες ημέρες μετά την συζήτηση για αλλαγή του απεργιακού νόμου που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!

Την ώρα που κοινωνικές ομάδες βράζουν και κάποιοι είναι και στους δρόμους (βλέπε αγρότες).
Την ώρα που μόνο γκάφα μπορεί να χαρακτηρισθεί το γεγονός ότι κάποιοι στην κυβέρνηση σκέφτηκαν να αλλάξουν το νόμο για τις απεργίες, έρχεται ο γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών και κάνει μια δήλωση που μόνο εξωπραγματική μπορεί να χαρακτηρισθεί.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Μέργος μιλώντας στη γενική συνέλευση των Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, είπε ότι ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα παραμένει υψηλός!

“Στην Ελλάδα το μοναδιαίο κόστος εργασίας έχει μειωθεί, αλλά ο κατώτερος μισθός είναι ακόμη υψηλός και επηρεάζει την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας”, είπε ο κ. Γιώργος Μέργος του οποίου προφανώς του φαίνονται πολλά τα 586 ευρώ που είναι ο κατώτατος μισθός σήμερα για τους άνω των 25, ενώ για τους κάτω των 25 ετών συρρικνώνεται στα 511 ευρώ.

 

 

One thought to “Γ.Γ. υπουργείου Οικονομικών: Ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα παραμένει υψηλός.”

  1. Ευκαιρία να καθαρίσετε την οθόνη του υπολογιστή σας, δεν ειναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ειδικό καθαριστικό και το σάλιο καλό είναι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *