ΕΟΠΥΥ. Προς όλους τους παρόχους υγείας για την αποτύπωση όλων των απαιτήσεων πριν της ιδρύσεως του ΕΟΠΥΥ (1-1-12)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΡΙΝ ΤΗΝ 1/1/2012
Σε συνέχεια της από 4/12/2012 ανακοίνωσης του Οργανισμού προς όλους τους παρόχους υγείας για την αποτύπωση όλων των απαιτήσεων πριν της ιδρύσεως του ΕΟΠΥΥ, συμπληρωματικά σας ενημερώνουμε τα ακόλουθα:
 Στις περιπτώσεις που, έχουν πραγματοποιηθεί λανθασμένες οριστικοποιήσεις υποβολών ή λανθασμένες εγγραφές γιατρών ή φαρμακοποιών ή λοιπών παρόχων υγείας, είναι απαραίτητο να απευθύνεστε εγκαίρως στο email: edapy@eopyy.gov.gr αναφέροντας απαραίτητα:
α) στοιχεία αποστολέα (Επωνυμία, ΑΦΜ, τηλέφωνα επικοινωνίας & κινητό),
β) λεπτομερή περιγραφή του προβλήματος. Τα μηνύματα επεξεργάζονται σύμφωνα με την ημερομηνία παραλαβής και δίδονται οι  απαραίτητες οδηγίες στους χρήστες. Σε κάθε περίπτωση εμπρόθεσμης αναγγελίας του προβλήματος θα δοθεί η δυνατότητα να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική υποβολή υπολοίπων από τους ενδιαφερόμενους εγγεγραμμένους παρόχους υγείας.Επισημαίνουμε ότι η Οριστικοποίηση πραγματοποιείται ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ, μετά την ολοκλήρωση της καταχώρισης όλων των οφειλών και όλων των επιμέρους Ασφαλιστικών Ταμείων. Η εφαρμογή και το email θα παραμείνουν διαθέσιμα μέχρι τις 23/12/2012. Από 24/12/2012 έως και 4/1/2013 θα διακοπεί ή λειτουργία τους για επεξεργασία των δεδομένων και θα επαναλειτουργήσουν από 5/1/2013 με τελική καταληκτική ημερομηνία τις 13/1/2013  .ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΕΣ ΔΑΠΥ 21-12-2012
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *